KTM 390 rc abs mi kawasaki ninja 300 abs mi
Reklamlar
-
erentalay adlı üyeden alıntı
Cevap veren,görüş bildiren herkese çok teşekkür ederim ktm 390 rc nin test sürüşünü yaptıktan sonra karar verceğim ama galiba 4 ay kadar bekleme kararı aldım
ktm rc 200 kullanıcısı idim..
Gecenlerde 390 test surusune de super motodan yaptım, ktm rc serisi iki motorda birbirinin hemen hemen aynısı surus açısından, biri daha guçlu sadece ve 10 kg daha agır, ktm tireşim falan öyle çok rahatsız edici bir tarafı var diyemem açıkcası, ktm rc serisi insan bindiginde keyif veren bir motor kesinlikle, yedek parça servis vs sıkıntısı yok, 2. el dersen kısmet o işler öle gozunuzu korkutmayın, sagolsun forumdan yakın bir arkadaşımıza sattım motoru, gayette hızlı oldu, yani belli olmuyor bu işler,
ben rc 200 kullanırken hiç şurdan ses geldi sole mekanık sorunu var demedim, gayet basarılı bir ss motor..
Ama gel gelelim aynı sorunu yasayan ben.. rc 390, ninja 300, honda 500r arasında takılmış vaziyetteyim, ninja 300 z motorda yok o yuzden deneyemedim test suruste yok.. bende 2 motora da binip denemelisin, kawasakiden bende biraz yedek parça fiyat konusunda çekiniyorum desem yeridir.. sanki hondaya kaymak lazım gibi geliyor.. rc 390 seni asla pişman etmez ss keyfi alırsın, ben rc 200 den sonra tamamen farklı bir deneyim olması için marka deiştirmek taraftarıyım.. ama rc 390 kesinlikle tavsiye ederim, rosso lastik taktın mı birde, motordan cok guzel verim alırsın keyif alırsın..
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Reklamlar
-
300 luk ninjanin biraz kovalandiginda 5 litre gibi yakitlara ulastigini DUYDUM. Aslini astarini bilmem. Ktm de titresim var,rahatsiz eder etmez tartisilir. Tip olarak ben ninjayi daha albenili buluyorum. Ama ktm in cc farkida goz ardi edilemez. Sonucta ikiside yuksek vergi diliminde yer aliyor.
-
aea izle ninja 300 videousunu izle ince işcilik yok diye ninjada bence ktm al
-
awesomee adlı üyeden alıntı
ktm rc 200 kullanıcısı idim..
Gecenlerde 390 test surusune de super motodan yaptım, ktm rc serisi iki motorda birbirinin hemen hemen aynısı surus açısından, biri daha guçlu sadece ve 10 kg daha agır, ktm tireşim falan öyle çok rahatsız edici bir tarafı var diyemem açıkcası, ktm rc serisi insan bindiginde keyif veren bir motor kesinlikle, yedek parça servis vs sıkıntısı yok, 2. el dersen kısmet o işler öle gozunuzu korkutmayın, sagolsun forumdan yakın bir arkadaşımıza sattım motoru, gayette hızlı oldu, yani belli olmuyor bu işler,
ben rc 200 kullanırken hiç şurdan ses geldi sole mekanık sorunu var demedim, gayet basarılı bir ss motor..
Ama gel gelelim aynı sorunu yasayan ben.. rc 390, ninja 300, honda 500r arasında takılmış vaziyetteyim, ninja 300 z motorda yok o yuzden deneyemedim test suruste yok.. bende 2 motora da binip denemelisin, kawasakiden bende biraz yedek parça fiyat konusunda çekiniyorum desem yeridir.. sanki hondaya kaymak lazım gibi geliyor.. rc 390 seni asla pişman etmez ss keyfi alırsın, ben rc 200 den sonra tamamen farklı bir deneyim olması için marka deiştirmek taraftarıyım.. ama rc 390 kesinlikle tavsiye ederim, rosso lastik taktın mı birde, motordan cok guzel verim alırsın keyif alırsın..
valla hocam ben olsam aralarından cbr500r yi alırdım. 3 motoru da denedim.
kawasaki çok iyi fakat karenajlar açılıyormuş hakkaten de bir noktadan sonra. hacim olsun bizim olsun derim ben. rc 390 bana çok konforsuz selesi çok sert geldi oturuş pozisyonu çok garipti ama fırlıyor böyle atak motor.
-
-
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
valla hocam ben olsam aralarından cbr500r yi alırdım. 3 motoru da denedim.
kawasaki çok iyi fakat karenajlar açılıyormuş hakkaten de bir noktadan sonra. hacim olsun bizim olsun derim ben. rc 390 bana çok konforsuz selesi çok sert geldi oturuş pozisyonu çok garipti ama fırlıyor böyle atak motor.
açıkcası 500e bende daha sıcak bakıyorum 390 bana fuze gibide gitse keyif vermior 200 rc aynısı suruş aynı..
kawa hiç surmedim..
500 daha kalıplı motor evet ara motor, 600 alsana diyenler var.. ama oda bir tecrube yavas yavas 4 silindire gecmek lazım..
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
biri osurdu millet s..yor
karenajların acıklıgını gordunuz mu arkadas
parmak soktunuz mu resımledınız mı
-
Zamanında ninja 300 kullanmış birisi olarak söyleyeyim hayatında kullanabileceğin en keyifli motorlardan birisi, test etme imkanın varsa sakın kaçırma test et ne demek istediğimi anlarsın, tek silindir ile çift silindir arasında ses bakımındanda hız bakımındanda fark var, AEA'ın videosunu izleyipte sakın aldanma Kawasaki'den bahsediyoruz işçiliğin kötü olma ihtimali nedeyse sıfır, büyük olasılık onun kullandığı motor çok hor kullanılmış bir motordu, o kadar zaman kullandım tık ses ya da gevşeme gibi bir sorun yaşamadım, ayrıca Kawa'nın abs sistemi motor piyasasının belkide en kaliteli abs sistemidir, kesinlikle kawasaki'yi öneririm, bir kez daha söylüyorum kullan ne demek istediğimi o zaman anlayacaksın ve inan bana bir daha kawasaki'den başka motor almaya tövbe edeceksin, o kadar da iddialıyım bu konuda...
-
07mehmet07 adlı üyeden alıntı
Zamanında ninja 300 kullanmış birisi olarak söyleyeyim hayatında kullanabileceğin en keyifli motorlardan birisi, test etme imkanın varsa sakın kaçırma test et ne demek istediğimi anlarsın, tek silindir ile çift silindir arasında ses bakımındanda hız bakımındanda fark var, AEA'ın videosunu izleyipte sakın aldanma Kawasaki'den bahsediyoruz işçiliğin kötü olma ihtimali nedeyse sıfır, büyük olasılık onun kullandığı motor çok hor kullanılmış bir motordu, o kadar zaman kullandım tık ses ya da gevşeme gibi bir sorun yaşamadım, ayrıca Kawa'nın abs sistemi motor piyasasının belkide en kaliteli abs sistemidir, kesinlikle kawasaki'yi öneririm, bir kez daha söylüyorum kullan ne demek istediğimi o zaman anlayacaksın ve inan bana bir daha kawasaki'den başka motor almaya tövbe edeceksin, o kadar da iddialıyım bu konuda...
O derece
-
O derece ��
Off hem de nasıl
-
Aga demişsinki
Ktm:wolkswagen
Kawasaki: bmw
E tabi ninja
-
07mehmet07 adlı üyeden alıntı
O derece ��
Kesinlikle arkadaşa katılıyorum eren.
Kawa farklı makinadır. Ha yanlız RC ye göre yakıtı ve genel olarak parça&bakım maliyetleri üzer ama sürüş keyfi olarak nötrleyecek kendini.
Kawasaki Ninja 300 (30th anniversary Edition)
Geçmiş: YAMAHA YZF-R125
-
Gerçekten farklı bir sürüş keyfi var rc250 ve honda 250R kullanmış olarak söylüyorum bunu hele 8000 den sonra o yırtıcı ninja sesi çok tatlı geliyor eğer euro düşerse yaza alma ihtimalim olabilir temiz 2.el de düşünüyorum ve bunları 16000 lira masraf çıkarılmış birisi söylüyor Hiç olmadı duke 390 düşünüyorum 😄
-
KTM derim ben, çünkü tork demek keyif demek benim şahsi fikrim bu ayrıca viraj keyfi bir başka ktm de , kawa yakışıklı makine ama ekonomik etkenler parça yakıt gibi faktörler önemli ayrıca ikinci el pazarı kesinlikle daha hızlı, Not:: ikisinide kullanma fırsatı bulduğum için yorum yazdım
rabbim kazadan beladan korusun..
-
-
Peki ktm torktan dolayı kolay tekere gelir mi sonuçta ben 125 lik makineden geçiyorum bu makineye sorun yaşar mıyım ? 5000 kilometre tecrübem var
-
-
-
Peki ktm torktan dolayı kolay tekere gelir mi sonuçta ben 125 lik makineden geçiyorum bu makineye sorun yaşar mıyım ? 5000 kilometre tecrübem var
bu ikisi dışında ısrarla cbr 500r öneriyoruz.
-
Bu da soru mu?
Tabiki Kawasaki Ninja300
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)