cbr 125 e abs takılır mı arkdaşlar
cbr 125 e abs takılır mı arkdaşlar
bu abs frenin markası değil miydi ya, milleti kandırmaya çalışıyolar 'İYİ KALPLİ SATICILAR'
bende merak ettim
cbr 125cc, arkadaşları ona abs takmak istiyor
bende merak ettim
1 ocak 2016 itibarıyla avrupada 125 cc ve üstü satılan tüm motosikletlerde abs zorunlu hale gelecek diye duymuştum. Bazı markalar türkiyeyi avrupayla aynı pazarda gördüğü için belki çıkma ihtimali olan zorunlu abs yasasıyla bizim ülkemize gelen motosikletlerde de abs olur.
Kardesim trafigi okumayi ve fren yapmayi ogren .
sende haklısın ama bir yere kadar önüne biri atladığı zaman fren bilgisi yetersiz kalır
Fren yapmayı bilmessen paraşüt olsa nafile
abs ye güvenirsen De güle güle demişler
Hocam diyelimki takılıyor . Sen ciddi ciddi Cbr 125 e bir ton para verip ABS taktırıcakmısın ?
Ben hiç ama hiç sanmıyorum.
Ha şayet cbr 125 in neredeyse 3 te 1 i para verip ABS taktıracaksan motosiklet bilincinden dolayı önünde şapka çıkarırım.
Bana öylesine sorulmuş bir soru gibi geldi.
hayır öylesine sormadım şu an motorum cbr 125 olduğu için bu motor üzerinden sordum racing makinelerin çoğunda abs yok ve takılabiliyor mu diye sormak istemiştim
Madem ki yurtdisinda abs zorunlu hale geldi, yurtdisinden abs li cbr 125 in komple elektrik tesisatini ve abs donanimini satin alirsaniz kesip bicip bir sekilde uydurabilirsiniz diye dusunuyorum. Ha ben ugrasir miydim? Kesinlikle ugrasmazdim
takılır usta, 125 e de takılır 1300 e de takılır.
Hep kulaktan duyma bilgiler ve anlamsız yorumlar var nedense, neden bilen birisi cevap vermiyor bu tür sorulara.
CBR 250r'da ABS'li model olsun direk alıcam ama işte... Honda ve satış politikaları..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)