Uygun fiyatlı Aksiyon Kamerası
Reklamlar
-
Merhaba ,
Kamera konusunu pek araştırmadım , bilmeden de almak istemiyorum . İçinizde bu ürünü test eden veya kullanan var mı ? . İyi bir şey mi ? Ona göre indirimi kaçırmadan almak istiyorum . Ve ayrıca kaska nasıl takabilirim . Şimdiden Teşekkür Ederim.
Link : http://www.hepsiburada.com/next-aee-...OUTNEXTYESD21S
Reklamlar
-
hocam bunu kullanmadım onun için bilmiyoum ama fiyatı cokta indirimli değil bence yanlış görmediysem 380 tl. benim kendi kullandığım ve tavsiye edebilecegim cihaz SJ cam SJ4000 modelidir, motorda , dalışta ve kayak yaparken kullandım hepsi tam performans üstelik başlangıç modeli de 76 usd 15 gün içinde elinde oluyor, eger istersen yaklaşık 10 usd gibi bir farkla wifi lısını da alabiliyorsun telefonla entegre edip uzaktan kumanda gibi kullanabilecegin bir uygulaması da var bildigim kadarıyla
www.sjcam.com adresinden bulabilirsin.
-
rehberoguz adlı üyeden alıntı
hocam bunu kullanmadım onun için bilmiyoum ama fiyatı cokta indirimli değil bence yanlış görmediysem 380 tl. benim kendi kullandığım ve tavsiye edebilecegim cihaz SJ cam SJ4000 modelidir, motorda , dalışta ve kayak yaparken kullandım hepsi tam performans üstelik başlangıç modeli de 76 usd 15 gün içinde elinde oluyor, eger istersen yaklaşık 10 usd gibi bir farkla wifi lısını da alabiliyorsun telefonla entegre edip uzaktan kumanda gibi kullanabilecegin bir uygulaması da var bildigim kadarıyla
www.sjcam.com adresinden bulabilirsin.
Çok teşekkür ederim , Aldığım zaman seni yine rahatsız edip kaska montajı hakkında bilgi alabilirmiyim.
Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
-
380 değil, 308.99 TL. Ayrıca fiyatı uygun değil, tüm aparatları ile birlikte xiaomi yi sipariş ettim GearBest ten, 80 $, bir kaç gün gecikmeli de olsa, tavsiye ediyorum. Neticede kimse parayı yerden toplamıyor.
-
Linkteki kameranın indirimsiz fiyatı 950 TL miy miş
İndirim gözüksün diye fiyata bindirilmesini anlarım da bu bindirme falan değil abi, buna tanım falan bulamadım ben,
1080P de 30 FPS çekiyor bu fiyata yurt dışında ne kameralar var,
Arkadaşın da dediği gibi xiaomi yi 30FPS yi 2K da veriyor,
http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_239152.html
Ben verdiğim linkteki ürünü aldım, görüntü kalitesi beklediğimden de güzel çıktı,
-
oenaj adlı üyeden alıntı
Linkteki kameranın indirimsiz fiyatı
950 TL miy miş
İndirim gözüksün diye fiyata bindirilmesini anlarım da bu bindirme falan değil abi, buna tanım falan bulamadım ben,
benimde dikkatimi ilk çeken o oldu valla sanki go pro hero 4 satıyor adamlar fiyatı 950 ye yükseltipindirim süsü vermişler resmen :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------
Nuansiyen adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim , Aldığım zaman seni yine rahatsız edip kaska montajı hakkında bilgi alabilirmiyim.
almaya karar veririsen diger aparatlar konusunda da link paylaşabilirim gögüs kemeri, omuz askısı vs de var kask baglamaları kutunun içinde zaten ama ben kaskta kullanmıyorum yine de tercih meselesi yardımcı olmak icin elimden geleni yaparım
-
Çok iyi olur çok teşekkür ederim. İş lei lgili sorunları halledince almayi düşünüyorum . İlginiz için teşekkür ederim
-
kamera ve örnek video linkinzi var mı acaba bende kamera bakıyorum
-
-
30 Aralık 2015, 13:28
Kayıtlarını görüp kıyas ettiklerim.
Kalite sırasına göre..
1-Gopro
2-Sony - Şekil farklı su altı desteği yok.
3-Sj4000
4-Xiaomi yi
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
30 Aralık 2015, 13:28
ben kullanıyorum, sorun yaşamak istemeyen, garantili ürün almak isteyenlere birebir (garanti önemli değil diyorsanız yurtdışından almak daha mantıklı). internette aee sd21 diye aratırsanız detaylarına ulaşabilirsiniz. kalitesi go pro 3 ayarında , bütün dünyada satılan bir ürün.
Öne çıkan özellikleri: Harici batarya ve mikrofon takılabilmesi, 4 saate kadar kayıt süresi
-
30 Aralık 2015, 13:33
-
30 Aralık 2015, 13:46
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...5277608/detay/
fiyat bence gayet makul görünüyor. GET açarsa ben bile alabilirim
-
30 Aralık 2015, 13:53
next aee sd21 pro ful kutu toplam 15 saat çekim yaptım. 250liraya forumdan birine satabilirim.
linki
ilgilenirseniz mesaj yolayabilirsiniz.
satma sebebim; sony fdr x1000v 4k kameram var onu kullanıyorum.
-
30 Aralık 2015, 17:20
EKEN H9 çok iyi duruyor . Onu araştıralım birde Teşekkürler bilgiler için
-
30 Aralık 2015, 17:40
SJ biraz kontrastı belirgin çekim yapmış.
Oysa bunu pozlama değerlerinden ayarlayabiliyoruz.
Yalan yanlış bir çekim olmuş..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
30 Aralık 2015, 17:43
Jrspawn adlı üyeden alıntı
Gerçek SJCAM SJ4000 değil çok büyük ihtimal, çokça kopyaları yapılınca sonraki parti sjcam sj4000 ürünleri üzerine SJCAM diye logo/yazı basmışlardı,bunda yok. Ayrıca ambalaj kutusunda da SJCAM ibaresini göremiyorum. Ha, "140tl zaten, çok da bir şey beklemiyorum, azcık işmi görsün yeter ..." vs deyip risk alınabilir. Gerçek SJCAM ise( ki sanmıyorum) zaten fiyat güzel.
braveguy adlı üyeden alıntı
next aee sd21 pro ful kutu toplam 15 saat çekim yaptım. 250liraya forumdan birine satabilirim.
linki
ilgilenirseniz mesaj yolayabilirsiniz.
satma sebebim; sony fdr x1000v 4k kameram var onu kullanıyorum.
Bu yılın başında aynısını hepsiburada'dan 400tl'ye aldığımı düşündüğümde az kullanılmış olarak (garantili ürün sanırım)250tl gerçekten iyi fiyat. HAyırlı satışlar.
-
30 Aralık 2015, 18:02
Yurt dışından SJ 4000 alsam taksit yapılıyor mu siteden ona göre kredi kartı bulcam da 😅
-
30 Aralık 2015, 19:50
vsvr adlı üyeden alıntı
Gearbest ten alan arkadaşlar, dikkatli olun. Bana siparişini verdiğimden farkli model kamera gönderdiler. İade alirken, kargoyu ben odeyecekmisim. Yada sizde kalsın, size ürünün %10'u kadar çek yükleyelim dediler. Kabul etmedim, iade alin dedim, ama umutsuzum. Bilginiz olsun. Banggood çok daha iyi bir site. Fiyatları saymassak. Ucuz etin yahnisi olayı sanırım.
bu ürünü alıp eline ulaşan bir çok kişi var bende ilk defa ürün aldım kargoyu beklıyordum bu gun kargolamışlar şuanda isveç te görünüyor işgillendirdin beni satıcaya mj attım cevap beklıyorum
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
30 Aralık 2015, 22:31
Bu ürünün maliyeti ne kadar acaba ya o kadar uzaktan geliyor kargo filan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)