Arkadaş çok başarılı yapmış dinlemenizi , izlemenizi tavsiye ederim
Arkadaş çok başarılı yapmış dinlemenizi , izlemenizi tavsiye ederim
Güzel olmuş bence
nasıl bir apaçi klibiyle karşılaşıcam diye açtım ama klip çok güzel olmuş... Farklı bi şarkıyla daha güzel bişey yaratılırmış. Şarkı tarzım değil :/ Ama çok başarılı..
Bundan iyi olduğu aşikar en azindan :D
Abi süper ya alemsin valla tektabanca takipteyiz bize öğret oraları ve türkün gücünü göster
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
Bence bu daha güzel abi bunların ustası antepli bunlar ölümüne kapışır mengene yarışında
https://www.youtube.com/watch?v=yCD2D5eOSNY
Tektabanca harikaymış...altyapı sözler çok iyi...tekrar tekrar dinlenir...sesin tınısı da gayet hoş..bravo...
Cok kroca Los Angeles da olmasi farketmemis.. Birde Almanci vardi kaza geciren hastaneden yayin yapan al iste ikiside ayni cizgide...
Rap muzik tamam da kufurlu bozuk agizli ben pek hoslanmam bana cok seviyesiz gelir.. cekimlere diyecek yok ama low level.. bu arada dislike vermedim
Merkez, merkez açığa çıktım, lanet olsun dostum. Seni pislik.
Hemen yeni bir kod adı gerekli bana. 2016'lı bir hesap açıp hücre çeperi olarak geri dönücem.
Beklemede kalın.
mal gibi bakıyom videoya tabi detaylar aşaıdaymış...
Liriklerini Tektabanca ve underground'un en saglam isimlerinden Erkan Yener Vural A.K.A. "Cimi"nin yazdıgı, Erkan Yener Vural A.K.A. "Cimi tarafından seslendirilen parçanın müziklerini ise Istanbul'dan muzik dehası Emir Bugra Kazak yaptı ve kayıtlarını tehlikeli sözleri ile bilinen Seloin aldı. Klibin görüntü yönetmenliğini Los Angeles'dan John Can üstlendi. http://instagram.com/johncanofficial
Klipte oynayan arkadaş tektabanca bir motovlogger şarkıyı yapan söyelyen ise Cimi diye bir underground rapçi tektabanca küfür falan etmiyor normalde videolarında hız falanda yapmıyor yanlış anlaşılma olmasın
ben çok samimi buldum..bir kaç argodan bişey olmaz...işin raconunda bu var...ilgili arkadaşları netten araştırmaya başladım ellerine sağlık...92 den beri rap hıp hop vs dinlerim..ben beğendiysem tamamdır ... yüksek seviyeli bir iş olmuş...Cimiyi...Emir Buğra Kazakı vs bulamadım ama bu arkadaşlarıda tebrik ederim aslında..tanıyorsan iletiver selamımı...ben müziğe çok takıldım hacı..bu Cimi mesela kimdir ...olay tekdabancayı aşmış
Arada küfürü severim güzel yapmişlar ellerine sağlık
Gop gop evde gopuyoz şhok güzel oluyor Beğendim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)