Beyin Fonksiyonlarım Durdu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kadıköy de veya yakin isen gelisim surucu kursu iyidir
-
eşten-dosttan motor bulur öğrenirim diyorsan, yazıl ucuz bi yere gitsin. hem kafan rahat olur, "hadi süren bitiyo" diye sıkıştıran da olmaz, kafana göre, kafanıza göre çalışırsın.
-
bende gelişim sürücü kursundan aldım gecen sene mart ayında herşey dahil 750 e patladı tavsiye ederim.. suan kursa ve kart ücretine felan ne verdim hatırlamıyorum ama b ehliyetime a2 eklettim 750 liraya patladı.
-
shruikan adlı üyeden alıntı
eşten-dosttan motor bulur öğrenirim diyorsan, yazıl ucuz bi yere gitsin. hem kafan rahat olur, "hadi süren bitiyo" diye sıkıştıran da olmaz, kafana göre, kafanıza göre çalışırsın.
1 Yıl önce cbf150 ile başladım, 6 aydır Fiddle sahibiydim geçen hafta sattım, çok yakınımda da cbr250 var. Toplamda da kurye stilinden uzun yola 5 bin km civarı tecrübe var. Yani kurs motoruna ve parkura alışmak yeterli olacak
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
SametK adlı üyeden alıntı
bende gelişim sürücü kursundan aldım gecen sene mart ayında herşey dahil 750 e patladı tavsiye ederim.. suan kursa ve kart ücretine felan ne verdim hatırlamıyorum ama b ehliyetime a2 eklettim 750 liraya patladı.
Malesef 4.Levent'teyim yine de teşekkürler. 750 kurs + sınavlar + emniyet + rapor vs derken bana bi 1200 civarı en az oturacak yapacak bir şey yok Bu baktığım kurslar hem yakın hem de parkurları her gün kullandığım yol sanırım
-
GİS Akademi sizin için en uygunu gibi görünüyor.
-
GB79 adlı üyeden alıntı
GİS Akademi sizin için en uygunu gibi görünüyor.
Ehliyeti ve yeni motoru aldıktan sonra ilk planım o zaten
-
ulassscannn adlı üyeden alıntı
Ehliyeti ve yeni motoru aldıktan sonra ilk planım o zaten
GİS Akademi ehliyette veriyor...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)