askerlik az önce bitti
artık yollar ve motoruma kavuşmak için hareket saatini bekliyor ve sabırsızlanıyorum.döncem size(hareket saati geldi)
askerlik az önce bitti
artık yollar ve motoruma kavuşmak için hareket saatini bekliyor ve sabırsızlanıyorum.döncem size(hareket saati geldi)
alfa166, hayırlı uğurlu vede geçmiş olsun, aramıza hoşgeldin, hayatında açtığın yeni sayfada başarılar dilerim.. :
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
helal be bak kurtuldun bi yükten artık önünde hayatın ve hayallerin için hiç bi engel yok doyasıya yaşa =D>
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
hayırlısı olsun
darısı bizim başımıza ah bir gidebilsek
ERASER WİLL COME BACK
Dewre naber yaa ayni anda bitirdik sanirim nerdeydin sen .. neyse bitti yaa hayirLisi oLsun hayatinda basariLar diLerim ....
Ben de Sivas'tayım. Kısa dönem askerlik yapıyorum. Atarsa 62... Başka YOOOKKK...
İnşallah bitecek.
Neyse sana geçmiş olsun. Darısı benim de başıma...
Geçmiş olsun kardeş, hadi hayırlısı
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
gecmis olsun kardes sag salım aramıza hos geldin senin adına cok sevindim darısı tüm asker kardeslerimize
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)