Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

aspx Dili bilen ve sql den anlayan konuya gırebılırmı

REKLAM ALANI
    ceyhun383 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ESKİ bajaj discover 125 YENİ HONDA CB125E
    selam arkadaşlar bugun proticaretın bedava verdıgı scripti kuruyodum kurulumu basıt direk ftp atıp ınstall ıle kurulum sımdı
    ileri dedikden sonra buraya gelıyor allta gördugunuz hata yazıyor kurulum ılerlemıyor bilenler cevap yazabılırmı ??
    A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 25 - Connection string is not valid)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

sql server a bağlanamıyor, hatada söylediğine göre.
    sql server a başka şekilde yani manager yada panelden filan bağlanmayı denedin mi?

Motosikleti
    Alıntı dejavoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sql server a bağlanamıyor, hatada söylediğine göre.
    sql server a başka şekilde yani manager yada panelden filan bağlanmayı denedin mi?
    manager ve panel nasıl yanı

Hosting firmasının yada sitenin bir paneli olması lazım.O bölümde siteyle ilgili tüm ayarlar, düzenlemeler bulunuyor.Aldığım php/mysql tabanlı sitelerde bu var.

Motosikleti
    facebook un varsa ordan konuşabılırmıyız anlıyosan

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------

Hosting firmasının yada sitenin bir paneli olması lazım.O bölümde siteyle ilgili tüm ayarlar, düzenlemeler bulunuyor.Aldığım php/mysql tabanlı sitelerde bu var.
    zaten var oyle ayarlar anlıyorumda bu farklı ya garip ben php den anlıyorum bu başka aspx

Alıntı ceyhun383 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    facebook un varsa ordan konuşabılırmıyız anlıyosan

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------

zaten var oyle ayarlar anlıyorumda bu farklı ya garip ben php den anlıyorum bu başka aspx
    Aynen bende php den anlıyorum.Sql için kullanıcı adı ve şifreyi nerden aldın?Bu arada facebooktan ekledim seni.

Motosikleti
    NC 700 X
    Hosting kiralarken Asp olarak kiralaman ve SQL serverı olması lazım. Sana SQL serverın adresini kullanıcı adını ve şifresini vermiş olmalılar. O adresi kullanıcı adını ve şifreni eksiksiz girmen gerekiyorki oraya bağlanıp veritebenını oraya kursun.

Motosikleti
    Aynen bende php den anlıyorum.Sql için kullanıcı adı ve şifreyi nerden aldın?Bu arada facebooktan ekledim seni.
    facemi vermedimki nerden ekledin ) fb.com/byhacker383 ekle

eğer sql server aynı sunucuda ise, localhost kullanmalısın ip adresi olarak, yani 127.0.0.1:3306 demelisin,
    sana verilen kullanıcı adı ceyhun, muhtemelen sadece localden bağlanabilirsin, uzakdan bağlantıya açık değil.
    yani her 2 durumdada özel ayar gerektirir sunucu diş ip adresi üzerinden bağlanmak istersen.

ha dersenki sql server başka server da, uzaman ip adresin doğru, öyleyse username i kontrol etmek lazım, uzakdan erişim yetkisi varmı, varsa sql uzakdan bağlantıyı kabul edecek şekilde yapılandırılmışmı eğer burada sorun yok ise,

web hostu aldığın scpriti attığın sistemde, webserver dişari bağlanamıyor olabilir firwall kuralları ile yasaklanmış olabilir.. yani bir çok olasılık var.

12680 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pcx 125
    sitenin cpanelinden database oluşturup ardından ftpye attığın klasörde bir ayar dosyası var ordaki satırları düzenlemen gerekiyor.

schumacher__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık 4 teker..
    aspx dili

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)