Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

RamMount motosiklet telefon tutacakları artik Türkiye'de

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar,

Kimileriniz belki duymuştur RamMount's tüm marka ve model motosiklet için evrensel telefon tutucusu X-Grip üretmektedir.

RamMount ürünlerini diğer markalardan ayırt eden ben büyük özelliği her marka model motosiklete kullanılabilecek tutucu olmasıdır. Tabii bir de tüm ürünler ömür boyu fabrika fabrika garantisi altındadır.

Aşağıda kısa tanıtım videosunu bulabilirsiniz.

*Heka bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Telefon düşer bunda, ayrıca yağmurlu havada kullanılmaz.
    GB79 bunu beğendi.

BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    araba için belki ama bende bunlara çok güvenemiyorum.
    Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
    Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
    Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye

Telefonun düşeceğini söyleyen arkadaşlara aşağıdaki videoları izlemelerini, Kızıltoprak veya Hasanpaşa'da satışta olan mağazalarda ürünü incelemelerini tavsiye edeceğim.
    Tabii en iyi referans ürünü alıp kullananlar.

Yağışiı havalarda kullanmak için de fabrikanın ürünü; 'AquaBox Pro' bulunmakta.

Selamlar

*Heka bunu beğendi.

Motosikleti
    Café Racer
    Beğendim, test için bana bir tane gönderebilirsiniz.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    çocuk kros parkurunda kullanıyor,atlıyor zıplıyor uçuyor düşüyor ama telefon aynen yerinde duruyor,ben inanamadım açıkçası,,normal hayatta bu şekilde darbelere maruz kalmayacağına,göre gerçekten alınacak kullanışlı ürüne benziyor.ilk başta bu telefonu hayatta tutmaz 2 çukura gir düşer diye düşünüyordum ama kros parkurundaki videoyu görünce(EĞER DOĞRUYSA)fikrim değişti kesinlikle alınır,fiyatı nedir acaba

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------

fiyatınada baktım en ucuz nakit fiyatı 200 tl

fiyatınada baktım en ucuz nakit fiyatı 200 tl
    Birkaç noktaya dikkatinizi çekmek isterim; daha uygun fiyata satılan kılıf tarzı telefon tutucuları sadece tek model telefonda kullanılır. Telefon değiştirdiğinizde yeni tutucu almanız gerek. Ayrıca piyasada motosiklet için üretilmiş, kılıflı veya kılıfsız, sadece telefonu açıkta tutan ikinci ürün yoktur.

RamMount'un tüm ürünleri Amrika'da üretilmektedir ve ömür boyu garanti güvencesi vardır.
    Sizi bilmem ama böyle bir iddiada bulunan ikinci marka bilmiyorum.

Bir de hep derim, birkaçbin liralık telefonu hangi tutucuya emanet edersiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Testler şaibeli orası kesin, değilse bile ben kesinlikle güvenipte almam. Sonuçta alttan veya üstten bir destek yok, içindeki yay makenizması ve sıkıştırma gücü ile telefonu tutuyor.

Ayrıca BU ürünün iç hacmi en 8cm, boy 14,5cm olup henüz bu büyüklükte bir telefon yoktur. Yani telefon değiştirdiğinizde yeni bir tutucu almanıza gerek kalmaz, ayrıca su geçirmez ve düşme gibi bir ihtimal yok.

Yıllardır kullanıyoruz, severiz kendisini .

Distribütörü gelmeden önce yurtdışından bir ton parçasını almıştım. CRF'te katlanır dikiz aynası ve telefon tutacağı olarak takılı. Bisiklette telefon tutacağı olarak var. Bir de kamera için birkaç parça var, gerçi kamerayı motora takmıyorum pek, kaskta takılı.

Fiyatı yüksek ama kategorisinde piyasadaki en iyi marka denebilir. 3-4 senedir kullanıyorum, şu ana kadar düşen bir şey olmadı.

Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    O paraya telefon alıp kendim tutarım. 200 lira etmez abartmışlar.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Ram çok kalitelidir. 2009 dan bu yana kullanıyorum. Eğer Türkiyedeki fiyatları pahalı gelirse buradan sipariş edebilirsiniz.
    http://www.gpscity.com . Ama 40-45 günde filan ancak geliyor
    Geçen ay bunu aldım . Aquabox Pro 20 . Su geçirmez ve her telefona uyumlu.

Motosikleti
    Hyosung GV650
    neyazıkki türkiyede yaşadığımız için butür ürünlere güvenmiyorum (hiçbirine). anında telefonu götürürler.

Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı nines adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neyazıkki türkiyede yaşadığımız için butür ürünlere güvenmiyorum (hiçbirine). anında telefonu götürürler.
    Eğer motorun üzerinde bırakacak kadar safsan çalarlar tabi. Yukarıdaki fotodaki ürünü motordan tek hareketle söküp kemerindeki klipse takabiliyorsun. Çok kullannışlı.

TYvz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25, FZ6 Fazer
    Bu tarz ürünlere güvenip telefonumu emanet edemem,

2move bunu beğendi.

Motosikleti
    Pulsar
    Ram telefon tutacağının içinde hangi aksesuarları var satın alan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim, iyi forumlar.

EmirhanCoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-10

bu kadar basit bir ürüne güvenmek 3000bin tl lik telefonları emanet etmek bana saçma gelmiştir..

muhakkak kılıflı olmalı tutan aparatlar bu kadar basit olmamalı..en ufak bi dokunmada löp diye düştü ..bende bir zamanlar almayı düşünmüştüm ama bir okadar kullanan varsa bir okadarda telefonları çöp olan var..

Bugune kadar hicbir zaman pahali bir telefonum olmadi ve telefonlarimi dikkatsizce kullanmisimdir.
    Bundan bir yil once X-Grip'i ilk gordugumde ben de has..tir buna hayatta guvenmem dedim. Iki yil motorunde sorunsuz kullanan arkadasim tutucusunu test ettirdi.
    Duserse hic olmazsa telefonu tutarim diyerek gidonun ortasina taktim. Bir hafta test ettim ve telefon 1 cm bile yerinden oynamadi.

X-grip kesinlikle guvenilir ve dogru kullanildiginda telefonu hic bir sorun olmadan tutar. Dogru kullanim diyorum cunku dusen videolar yanlis kullanimin ornekleri.

Ilk video'da dikkat ederseniz telefon X-Grip'te ortalanmamis. 4 tutucudan sadece 2'si tutuyor, digerler iki tutucu telefonun ucunda ve telefon ile neredeyse temasi yok.

X-Grip'in tutucularinin ucundaki kaucuk tutucular konik seklindedir. Kaucuk malzeme telefonun kaymasini engeller ve konik sekil telefonun yukariya dogru cikmasina izin vermez.
    Ikinci videoda telefon yuvaya tam oturmus degil. Tam oturmadigi ve telefonun yukarida kaldigi icin konik tutucular telefonu dogru tutamiyor ve ruzgarin etkisi ile telefon yukariya dogru X-Grip'ten cikiyor.

Her iki video hatali kullanimin ornekleri. Videolari Youtube'da acarak yorumlari okumanizi tavsiye ederim.

Eger yolunuz duserse Hasanpasa'da SuperMotor'da teshirde hem X-Grip bulunmakta. Lutfen ugrayin ve tutucuyu test edin.
    Ayrica X-Grip kullanan arkadaslarla konusabilir; Amazon vb. sitelerde yapilan degerlendirmeleri inceleyebilirsiniz.

Sorunuz veya urun ile ilgili sikintiniz olursa bana herzaman ulasabilirsiniz.

Selamlar,
    Korkut Koc
    0 555 222 4096

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    reklam koymak için üye ol ne güzel dünya.
    almayı düşünen arkadaşlar yurt dışından getirtmesi daha uygun ömür boyu garanti çalınmayıda karşılamıyacağına göre çalınmasıda 5 10 saniyeyi geçmiyeceğine göre garanti muhabbeti hikaye.

http://tr.aliexpress.com/item/Univer...rchweb201560_1

Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı bektanist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    reklam koymak için üye ol ne güzel dünya.
    almayı düşünen arkadaşlar yurt dışından getirtmesi daha uygun ömür boyu garanti çalınmayıda karşılamıyacağına göre çalınmasıda 5 10 saniyeyi geçmiyeceğine göre garanti muhabbeti hikaye.
    [/URL]
    Bu bir reklam başlığı ,yani Ram türkiye parasını site yönetimine ödemiştir. İkincisi ,çalınmaya tabi ki garanti vermiyorlar. Adam senin motor üzerinde bıraktığın telefona niye garanti versin.

Merhaba arkadaslar,

RamMount urunleri 15 Ocak'a kadar N11.com %50 indirim ve 6 taksit imkani ile satisa sunulacaktir.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)