2015 Yılının Motosiklet Kategrisinde En İyileri
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar, bir yıl daha bitmek üzere. kaç gündür düşünüyorum böyle bir konuyu fakat açan olmadı daha. sizin de vereceğiniz desteklerle 2015 yılının enlerini seçelim.
Örneğin bu geride bıraktığımız yılı 2015 Bilginozi Yılı diye adlandırmak istiyorum. Bir çok insan kazalarda vefat etti fakat bu arkadaş gözümüzün önünde gitti, mekanı cennet olsun herkes gibi.
Yılın en iyi konusunu seçebiiiriz, yılın en iyi motosikleti, yılın gezisi, yılın motosiklet tanıtımı konusu, yılın ekipman takımı, yılın kaskı, yılın firması, yılın markası vs. aklımdakiler bunlar konuyu da fazla uzatmamak daha iyi olur gibi. eğlence alanlarında da yılın konularını belirleyebiliriz. mesela yılın trollü, yılın başlığı, yılın cevabı vs
yardımlarınızı bekliyorum
Reklamlar
-
güzel konu...
-
Ducati'nin atak yili. Allah var guzel motorlar cikardilar. Panigale 1299 , X Diavel ve Scrambler kategorilerinde yilin motoru olabilir bence.
-
Nacizane kendi fikirlerim.
Yılın firması/markası;
Kesinlikle yamahadır, Türkiye ve tüm dünyada ucuz,güçlü,güzel ve sorunsuz motorlar piyasaya sürdüler ve 2 sene öncesinin lideri hondayı ikiye katladılar.
Yılın motosiklet tanıtımı;
Yılın konusu;
http://www.motosiklet.net/forum/moto...rum-cocuk.html
Yılın motoru;
Yılın kaskı;
-
[QUOTE=avici;3799789]
yılın motoru konusunda size katılıyorum. herkesin beklediği motor buydu. Kawa H2 de sınırları aşan bir motordu fakat R25 türkiye piyasasının motoru olduğu için kesinlikle R25
kask konusunda caferacer tarz olan, astronotları andıran tasarımıyla ve genelde bayanlarda gördüğüm şu model olabiliyor diye düşünüyorum
Yılın kaskı: BELL PS Bullitt
-
yılın üyesi ben olabilirim
-
-
surmenajetki adlı üyeden alıntı
evet aslında senin biyerlerde olman lazım
tavuk ezdiğini anlattığın konu troll dalında yılın konusu olabilir
yav hehe http://img.donanimhaber.com/upfiles/1675604/96179419-35f5-459a-ae72-713a9a0d8138.jpg
-
-
27 Aralık 2015, 23:24
Yılın başlangıç scooteri (bence)
Yamaha Nmax veya Pcx dir. Sym de var fakat onlar daha çok yüksek cc (250- 400)oldugu için başlangıca ne kadar uygun bilemem.
-
27 Aralık 2015, 23:49
125 cc scooter segmentinde yılın motoru bence
ABS yi sunarak ve PCX gibi bir motora her yönden kafa tutmasıyla Nmax 125
-
27 Aralık 2015, 23:52
2015 in teknoloji bakımından 1. Motoru
NC 750 dct dir
Az Yakıt
Otomatik vites
Extra bagaj
Uzun Bakım Aralıkları kendi sınıfında da lider
(Fiyat ı hiç söylemiyorum bile)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)