2 motor arasında kalan çağresiz adam...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çağğğğğresizzz, içimdeki çocuk bir günah gibi hep suçluuu.
Başlığı görünce gerçekten de iki motor arasında sıkışıp kaldın sandım, zira popüler bi arkadaş var iki tramvay arasında sıkışıp kalıyor , nerden bilsin adam tramvay rayının üzerinde giderken önündeki tramvayı sollayınca karşıdan tramvay geleceğini ŞANS işte
Allahtan haklı olarak atarlanıyor görevliye de biz de motorcular olarak rahatladık hep.
Soruna gelince
Gsr 600 de kullanmadım, FZ6 naked da. Yine de yorum yazmak istedim
-
-
Peki Hangisi Ağır Basar hangi konularda ve neden ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
Sokollu adlı üyeden alıntı
Başlığı görünce gerçekten de iki motor arasında sıkışıp kaldın sandım, zira popüler bi arkadaş var iki tramvay arasında sıkışıp kalıyor , nerden bilsin adam tramvay rayının üzerinde giderken önündeki tramvayı sollayınca karşıdan tramvay geleceğini ŞANS işte
Allahtan haklı olarak atarlanıyor görevliye de biz de motorcular olarak rahatladık hep.
Soruna gelince
Yorumun için teşekkür ederim yinede Bende yanlış okudum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ----------
[/COLOR]
Eski_kasa adlı üyeden alıntı
MT-03 ( 660 cc )
Teşekkürler MT-03 İlgimi çekmiyor Parça sıkıntısı oldugunu okumuştum 1-2 forumda
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Soruna gelince
Amca oğlu senin kafanı yaşamak isterdim
-
-
-
yeni alırsan daha iyi olur. hem sıkıntı çekmezsin hemde aldığın fiyatlara çabuk satarsın. onun adı mt-07
-
DEMİRGÖVDE adlı üyeden alıntı
şaka yaptım canım var ya şu az daha koy ybr al muhabbeti.
Umarım dilediğiniz alışverişi gerçekleştirirsiniz şimdiden hayırlı olsun
-
27 Aralık 2015, 21:43
gsr600 piyasası daha fazla
-
27 Aralık 2015, 22:07
-
27 Aralık 2015, 22:14
dostum işin çok zor.Allah yardımcın olsun
-
28 Aralık 2015, 00:00
-
28 Aralık 2015, 03:06
15.000 motora verecek adam,çağresiz kelimesine neden yumuşak g koyar anlamış değilim
-
28 Aralık 2015, 08:27
-
28 Aralık 2015, 10:12
15000 tl ye dedigin motorlarin bu zamanda temizini bulman cok zor. Belki 2005 fazer . 70 yada 80 binde. Yazin dahada pahalanir.
-
28 Aralık 2015, 11:14
KellyKey adlı üyeden alıntı
az daha koy r25 al
Bence de az daha koy r25 al.
işin şakası bir yana motorcu muhabbeti bu r25'i epey beğenmişti, kesinlikle yeni başlayana uygun değil, 250'lik gibi değil 400'lük motor gibi demişti. Hatta 600'lük motordan sonra hiç de öyle üzgün bezgin gelmedi demişti:
https://www.youtube.com/watch?v=5c2u71nQUrU
O da olmadı Ninja 250SL
-
28 Aralık 2015, 12:06
Yumuşak g takıntısı..
Öğlen yazarken kullanmaz, öylen yazar;
öyle mi yazacakken öğle mi yazar..
Konu başlığında imla sıkıntısı olunca direk pas geçerdim lakin bu başlığa girip haddim olmayarak en azından bir kişiyi kurtarmak istedim.
Sanırım ukala damgası yicem afiyet olsun bana..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
28 Aralık 2015, 12:24
Merhaba,öncelikle bahsetmiş olduğunuz modeller kendini ispatlamış motosikletler.Benim yaklaşımım bu tür/yaştaki motosikletlere hangisinin yedek parçasını daha rahat bulabilirim oluyor.10 yaşına gelmiş bir motosiklet alacaksınız ve belirli bir km'yi tamamlamış olacak.İşletim masrafları 600cc+ motosikletlerde yüksek fiyatlarda olduğundan bunu göz ardı etmemenizi tavsiye ederim.
Daha önce fazer kullandığım için söylüyorum parçası bulunur ve kawasaki ve suzukiye göre daha uygundur. Gsr 600'ü hiç kullanmadım yorum yapamıyorum ancak çok şık görünüyor. Eğer bütçenizi biraz daha genişletme şansınız varsa(20-21.000) yüksek model fz8 bulabilirsiniz.
-
28 Aralık 2015, 12:38
clabber adlı üyeden alıntı
15.000 motora verecek adam,çağresiz kelimesine neden yumuşak g koyar anlamış değilim
çaĞresizlikten. üstüne az daha koyabilse yumuşak g den vazgeçecek.
Malesef gençlik kendi dilini düzgün kullanmakta çok yetersiz. ama iş teknolojik terimlere geldi mi konuşulan dil karşısında dumura uğruyoruz. Karenaj a grenaj diyenmi ararsın, stepne ye işletme ya da istetme diyen mi. hepimiz imla hataları yapıyoruz bu dil bilgisinin yetersizliği ama ağız ya da lehçeden dolayı güzelim kelimelerimizi ağızdan çıktığı gibi söylemek ve yazmak benimde içimi tırmalayan bir sorun.
Neyse sayın çaĞresiz arkadaşım umarım gönlüne göre bir motosiklet alırsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)