2 motor arasında kalan çağresiz adam...
Reklamlar
-
28 Aralık 2015, 13:02
Motosiklet Eğitmeni
Beyaz'da "R"'leri söyleyemiyordu ama yıllar içinde baya düzeltti.
Gemileğrde taalim vağr, bahğriyeelii yağğrim vağr
diye türküsü bile vağr.( pardon dilim sürçtü)
Her iki motosiklet de dünyaya kendini kanıtlamış hangisini alırsan al pişman etmeyecek motosikletler.
Parana göre bulduğun en temiz modeli al.
Suzi az bişey daha yakışıklı gibi sanki ama bu iş zevk meselesi.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Reklamlar
-
28 Aralık 2015, 13:18
KellyKey adlı üyeden alıntı
şaka yaptım canım var ya şu az daha koy ybr al muhabbeti.
Umarım dilediğiniz alışverişi gerçekleştirirsiniz şimdiden hayırlı olsun
tecrüben yeterliyse mt-07 güzel seçim olur, O'nun bile temizini bulmak zor, diğerlerinden ise hiç ümidim yok :(
iki teker ruhunu taşır ...
-
28 Aralık 2015, 20:44
Sorduğum soru ile alakalı cevap veren arkadaşlara teşekkürler . ALAKASIZ CEVAP VEREN VE KENDİNİ BİRŞEY SANAN UKALA İNSANLARI KINIYORUM. İYİ FORUMLAR.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
ermanay adlı üyeden alıntı
Merhaba,öncelikle bahsetmiş olduğunuz modeller kendini ispatlamış motosikletler.Benim yaklaşımım bu tür/yaştaki motosikletlere hangisinin yedek parçasını daha rahat bulabilirim oluyor.10 yaşına gelmiş bir motosiklet alacaksınız ve belirli bir km'yi tamamlamış olacak.İşletim masrafları 600cc+ motosikletlerde yüksek fiyatlarda olduğundan bunu göz ardı etmemenizi tavsiye ederim.
Daha önce fazer kullandığım için söylüyorum parçası bulunur ve kawasaki ve suzukiye göre daha uygundur. Gsr 600'ü hiç kullanmadım yorum yapamıyorum ancak çok şık görünüyor. Eğer bütçenizi biraz daha genişletme şansınız varsa(20-21.000) yüksek model fz8 bulabilirsiniz.
Düşüncelerin çok mantıklı fakat bütcem ne yazıkki el vermiyor . Yorumun için çok sağol
-
28 Aralık 2015, 21:16
Ğ ya da G olmadan çaresiz olmaz mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)