Ücretsiz Web Sitenizi Yapabilirim
Reklamlar
-
arkadaşlar merhaba,
kodlama bilmeden basit bir şekilde web sitesi yapmaya başladım tamamen boş vakitlerimi değerlendirme amaçlıdır. belkide kendime de bir şeyler katarım amacıyla bu konuyu açıyorum
çok fazla beklentiniz yok ise kendinizi tanıtan bir site veya isteklerinize göre bir şeyler yapabilirim
tekrar söylüyorum basit olmak kaydıyla yapabilirim az öncede dediğim gibi çok beklentiniz olmasın
zaten çok beklentiniz var ise bu işi yapıp ekmek kazanan arkadaşlara yönelin
kar amacım yoktur sadece hosting ve domain için bi 70 tl ayırmanız gerekmektedir. onuda bana vermeyeceksiniz zaten söyleyeceğim siteden alacaksınız
not: herhangi bir süre tahakkuk etmiyorum
mesaj bırakan arkadaşlara zamanım olursa geri dönüş yapacağım
iyi akşamlar
Reklamlar
-
Bende yaklaşık 7 yıldır php coderlik yapıyorum Alanadı yani domain bedavaysa hemen sipariş vereyim )
-
yukarıda belirttim zaten 70 tl ayırmaları gerekiyor die
hatta isteyen olursa nasıl yapacaklarını bile anlatabilirim
az biraz pc kullanmasını bilen birisinin yapabileceği şeyler
tekrardan belirtiyorum basit işler için geçerli bu dediklerim
-
Motosiklet Eğitmeni
Artık neredeyse bütün ciddi hostingler web sayfası hazırlama hizmeti veriyor.
Yüzlerce tema,
eklenebilen, çıkartılabilen içerikler hatta e ticaret siteleri bile kurabiliyorsunuz.
Hatta yapılmış bedavaya dağıtılan scriptler var.
Teknoloji insanlara pek iş bırakmadı.
Özel bir şey yapmak için ise php bilmek şart.
Mesela benim bir projem var.
Şu sıra harıl harıl php öğrenmeye sardım.
-
evet herşey çok basitleşti ama bilmediğin zaman ne kadar basit olursa olsun insana zor geliyor
yukarıda yazdığım gibi isteyene basit işleri için nasıl yapabileceğini bile anlatırım dedim.
hiç bilmeyen adam için hosting nedir domain nedir onları bile anlatmak zor
-
Çorum İl Temsilcisi
Site yapıp dağıtmakla uğraşana kadar kendini geliştirsen hocam ?
-
Furkan Tarık adlı üyeden alıntı
Site yapıp dağıtmakla uğraşana kadar kendini geliştirsen hocam ?
Bence de zaman kadar değerli bişey yok. Kendini geliştirmeye uğraşsın bence de. Boş zamanlarında insanlar için mutlaka bişeyler yapmak istiyosa da bilgisayar başında oturup web sitesi yapmaktan daha sosyal bişeyler olmalı.
-
Çorum İl Temsilcisi
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Bence de zaman kadar değerli bişey yok. Kendini geliştirmeye uğraşsın bence de. Boş zamanlarında insanlar için mutlaka bişeyler yapmak istiyosa da bilgisayar başında oturup web sitesi yapmaktan daha sosyal bişeyler olmalı.
Ücretsiz dersler çekip paylaşabilir ?
-
aramızda kimse ücretsiz yaptırmaz olmaz öyle şey hocam der gönlünden kopanı mutlaka verir. misal 10 liralık iş atıyorum, arkadaş çıkarıp 30 lira verirse al sana İŞ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)