Merhaba ben cbr 125 le yzf 125 arasında takıldım fiyat benim için önemli değil benim için performans önemli olduğu için hangisini önerirsiniz bu arada boyun 1.86 kilom 70
Merhaba ben cbr 125 le yzf 125 arasında takıldım fiyat benim için önemli değil benim için performans önemli olduğu için hangisini önerirsiniz bu arada boyun 1.86 kilom 70
125cc ve performans? Bana çöpe gidecek para ve düşük bir ihtimal de olsa eksik ekipman kokusu geliyor arkadaşım. Soruna gelecek olursak yamaha daha iyi diye biliyorum.
125 ccde cok bi fark bekleme performans istiyorsan cin mali al onlar daha iyi gidiyor o saydigin motorlardan .
Uzun yolda boğulma veya beni yarı yolda bırakır diye korkuyorum çin malından ve bu motorları uzun kullanacağım için istiyorum.
Korkulacak bir arkadaşa benziyorsun. Unutmaki bu iki motosiklette seni boğar, ama YZF dahada bi boğar yorar herşeyi yapar. CBR125 ile 300 km tapa gaz yol gittim mola vermeden güzel yordu baya yordu. Ama YZF ile gitseydim dönemezdim. Ufak bi bilgi daha veriyim CBR YZF yi tokatlıyor performanscı arkadaşım
http://www.motosiklet.net/forum/mark...a-cbr125r.html
Linkteki konu başlığı yanlış yazılmış ama gerekli bilgileri bulabilirsin belki.
Hemen hemen kararımı verdim gibi yzf daha ağır basiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)