!0 gün önce motosikletimi sattım. Sahibinden adresime gelen saçma saçma teklifleri ve soruları size anlatmak istedim. İyi seyirler.
Eminim birçoğumuzada bu şekilde alakasız teklif gelmiştir. Kime neler gelmiş yazsın bizde öğrenelim
!0 gün önce motosikletimi sattım. Sahibinden adresime gelen saçma saçma teklifleri ve soruları size anlatmak istedim. İyi seyirler.
Eminim birçoğumuzada bu şekilde alakasız teklif gelmiştir. Kime neler gelmiş yazsın bizde öğrenelim
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
250cc SYM GTS modelim için adam bana 125cc honda spacy 30.000km teklif ediyor bide kafa kafaya :D
Takipteyim. yanlız altındaki motor baya ciğerci gibi ;) pardon ciğerli gibi
http://www.cigercihulusi.com/
Bir fırsat bulup gidemedim çok iyi yapıyorlardı..
Dayı ya senin motor ciğerli mi ))
Ustundeki lastigi istemeyip kabak lastik tak fiyattan dus diyenlerde vardi :D
250 cc racingle takas olur dediğim ilana 96 model kawasaki kle, şahin doğan hatta play station takas teklifleri gelmişti.
Takas olan ilanları filtreleyip içeriği okumadan kopyaları yapıştır herkese ayni mesajlari gönderiyorlar.
Ben de sahibindende ne mesaj geldiğini merak edip girdim.
Başlığa vlog reklamı yazsan da vakit kaybetmesek..
Ya o da bişey mi Osman abi. Benim motoruma kasa kasa şarap teklifi gelmişti.
Aklı basında bı vblogger gormek mutlu ettı subs oldum ınsallah kameram var dıye arabaların onune atlayıp durmazsınız aksıyon aramak ıcın vıdeo cok guzeldi tebessumle ızledım :D
Ahlaksız teklifte bulunan bile oldu bu ne ki :D :D
sürüşünü çok beğendim.
25 bin para
Bal
Çift kişilik bluetooth intercom
Zippo kibrit ( çakmak değil bak )
Motosiklet çakmaklık soketi hemde su geçirmez
8 boy 18 inch jant şeridi
1 tank pad
3 d baskılı motosiklet temalı tshirt
2 tane usb bağlantılı ısıtma bandı
elcik ısıtma seti
1 tane 7 -19 arası tek parça lokma
1 tane mutluluk çubuğu (selfie çubuğu )
1 tane 1 metrelik Telefon bağlantılı endoskopik kamera hemde ledli
2 tane buff
Bir miktarda tel zımba
Bana dondurma makinası teklifi gelmişti
Hayatindan 5 dk caldigim icin özur dilerim :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------
Ben işin guzelliklerini gosterenlerdenim. Kavgayla işimiz yok. Diger videolarimida izleseydin farkederdin ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------
Hepsini bosver de endeskopi kamerasi iyiymis
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
x trail fena deil, kafa kafaya takaslasan olurmuş
ama gelmiş geçmiş en efsane takas teklifi budur:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)