2016 a1 Ehliyeti ile bajaj pulsar 150 NS
Reklamlar
-
Öncelikle Hayırlı pazarlar 1999 doğumluyum şu ehliyet yasası çok canımı sıkıyor. 5 6 ay önceye kadar aklımda cbr 125 almak vardı ta ki zam olana kadar piyasada 2011 model cbr lar 7 8 bin tl ye satılıyor bende bajaj almaya karar verdim ama pulsar 150 ns mi pulsar 150 as mi alsam ikiside güzel ama şehir içi yazları 100 200 km yol gidicem ( sahile ) sizin düşüncelerinizi almak istiyorum. Ayriyetten bence ehliyet hacim sınırı 125 cc den 150 cc ye artırılmalı 125 cc lik motorsikletlerden ne var ? ybr cb125 bide cuplar ama 150 cc olursa cbf var tvs var pulsar var x-treme max ve aklıma gelmeyen bir sürü secenek.
Reklamlar
-
Malesef bu kuralları koyan gerizekalılar tüm dünyanın tersine güç yeine hacimle uğraştıklarından bu işler böyle oluyor. Vergilerde de aynı ....
-
200ns al, bence 7,8bin tl ..
-
Adam almasına alır da ehliyeti soruyor üstad çok saçma şeyler yapıyorlar ben 1 ay önce yazıldım bu ay geçemedim inş a2 olarak alırım 9 ocakta gircem
-
Seko adlı üyeden alıntı
Malesef bu kuralları koyan gerizekalılar tüm dünyanın tersine güç yeine hacimle uğraştıklarından bu işler böyle oluyor. Vergilerde de aynı ....
Güç olarak da 11kw sınırını aşıyor bu motor. Ben şahsen inanmıyorum bu motorun 17 beygir olduğuna ama ruhsatta 13kw falan yazacak A1 ehliyetle olmaz yani.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)