Başlangıç motosikleti ve motosikleti bırakmak..
-
Reklamlar
-
Yazık olmuş R1 satılır mı ya
-
haklısın kardeşim. Almak için çok çabalamıştım ama şu zorunda olma durumları işte
-
Mert Mutlu adlı üyeden alıntı
haklısın kardeşim. Almak için çok çabalamıştım ama şu zorunda olma durumları işte
Üzüldüm inş en kısa zamanda geri kavuşursunuz. Hani 1000cc olmasada en azından bi 600cc alırsınız tekrar
-
Motor alırkende bi motorcu arkadasım demıstı 250 390 600 750 1000 dıye gıtmeye calıs benım gıbı 600lukle baslayıp 2. motor 1000lık alıp hemen motordan sıkılma adım adım her cc nın tadına bak demıstı ve kullanınca ne kadar dogru oldugunu anladım
-
AWESQME adlı üyeden alıntı
Üzüldüm inş en kısa zamanda geri kavuşursunuz. Hani 1000cc olmasada en azından bi 600cc alırsınız tekrar
teşekkür ederim iyi dileklerin için
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------
caglar48 adlı üyeden alıntı
Motor alırkende bi motorcu arkadasım demıstı 250 390 600 750 1000 dıye gıtmeye calıs benım gıbı 600lukle baslayıp 2. motor 1000lık alıp hemen motordan sıkılma adım adım her cc nın tadına bak demıstı ve kullanınca ne kadar dogru oldugunu anladım
arkadaşın kesinlikle çok doğru söylemiş. Bende tavsiye ederim.
-
motosiklete binip te tek parça olarak bu işlere son vermek şaşırtıcı çoğu kişi senin kadar ceketini alıp malesef gidemiyor
yani sen aslında basamakları uçarak çıkmışsın
neyse sen kendine bi tane cbf 150 al onunla tıngır mıngır ailen karşı çıkmayacaktır emin ol
bizim bi arkadaşta işler bozulunca gsxr ı sattı
dainese mont arai rx7 kask ile cub motosiklete biniyor
ve dediği şu abi gerçekten çok intahar etmeye çalışmışım da becerememişim (çok hız yapardı hatta hatta şu adamın kanka sı
idi
http://www.milliyet.com.tr/motosikle...leri-11226058/
tabi bu arkadaşı ölünce ailesi ona büyük makinayı sattırdı ) şimdi bi enduro alıp geri kalan hayatına sessiz gazsız yavaştan devam edeceğim diyor..
-
F54 adlı üyeden alıntı
motosiklete binip te tek parça olarak bu işlere son vermek şaşırtıcı çoğu kişi senin kadar ceketini alıp malesef gidemiyor
yani sen aslında basamakları uçarak çıkmışsın
neyse sen kendine bi tane cbf 150 al onunla tıngır mıngır ailen karşı çıkmayacaktır emin ol
bizim bi arkadaşta işler bozulunca gsxr ı sattı
dainese mont arai rx7 kask ile cub motosiklete biniyor
ve dediği şu abi gerçekten çok intahar etmeye çalışmışım da becerememişim (çok hız yapardı hatta hatta şu adamın kanka sı
idi
http://www.milliyet.com.tr/motosikle...leri-11226058/
tabi bu arkadaşı ölünce ailesi ona büyük makinayı sattırdı ) şimdi bi enduro alıp geri kalan hayatına sessiz gazsız yavaştan devam edeceğim diyor..
Vefat eden arkadaş için çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Bundan sonra öyle olur büyük ihtimal. Alırım bi Cbf 150 yada vb. motor onunla devam ederim. Umarım her motorcu kardeşlerimiz bu işe son vermek istediklerinde sağlıklı bir şekilde son verebilirler..
-
hocam motor nasıl bırakılıyor valla bana da anlatır mısın? sigarayı bıraktım şu mereti bırakamadım valla, minibüse falan binince çıldırıyorum... motor görünce de çıldırıyorum, valla ben rahatsızım heralde.
-
26 Aralık 2015, 23:32
Mamba09 adlı üyeden alıntı
hocam motor nasıl bırakılıyor valla bana da anlatır mısın? sigarayı bıraktım şu mereti bırakamadım valla, minibüse falan binince çıldırıyorum... motor görünce de çıldırıyorum, valla ben rahatsızım heralde.
Bırakılmıyor tabiki. Ama evlenip bide çocuğun oldumu hayatta kalıp onlara bakabilmek için bırakmış gibi yapıyosun, binmiyosun yani
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler