karda buzda motora binmek...
Reklamlar
-
malum kar kış kapıda.
arkadaşlar avrupada plastik kelepçe tarzı lastikleri kaydırmayan aparatlar var. türkiyede bildiğiniz bir çözüm var mı?
bugün bir arkadaş " yaşlı kadınların giydiği çoraptan bağlıyorum kaymıyor " dedi. akıl akıldan üstündür var mı önerisi olan...
Reklamlar
-
IRC Winter Grip 2.75-17 ön ve arka tekere taktır 10 santim kar bile olsa yokuş çıkabilirsin.
-
mesleğiniz gereği binmek zorunda değilseniz bence karda motora binilmez.sen dursan arkadaki durmaz tamamen gereksiz risk.
zevkine 1 2 kere sürülür ama oda cross motor warsa tamamen keyfi bana göre.
-
dostum michelin bulduk taktırdıkta, buz aparatı filan ülkemizde artık yavaş yavaş olmalı diyorum... sonuçta buz bu lastik ne olsa kayıyor.
-
mustf adlı üyeden alıntı
dostum michelin bulduk taktırdıkta, buz aparatı filan ülkemizde artık yavaş yavaş olmalı diyorum... sonuçta buz bu lastik ne olsa kayıyor.
Michelin karda buzda iş görmez, su kanallı değil dişli lastik lazım.
-
bildiğim öyle aparatlar yok ama motor herşeyi ile uygun olduktan sonra iş pilotajda bitiyo
-
-
dental_land adlı üyeden alıntı
dental hocam bu iş görür mü acaba kullanan var mı bunu?
mengü 16 kardeşim, aynı irc lastiğini bende yıllarca kullandım, michelini takınca " lastik değilmiş" dedim. karı buzu bırak irc kuru yolda bile kayıyor.
-
Karda buzda motor kullanmak çok tehlikelidir böyle bir zincir kullanmak sadece karda daha rahat gitmenizi sağlar ama tehlikeyi azaltmaz .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)