Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ixion eager 4 mevsim tekstil ceket hakkinda

REKLAM ALANI
    gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    merhaba mt uyeleri . dun motomaxtan 300 tlye pantolon da alarak ayakkabi haric tum ekipmanlari tamamlamistim . ama ceket olarak cok yazlik bi ceketim var 4 mevsim ceketi almak istiyorum hazir ankaraya gelmisken sizce alinirmi dun hudsonda denedim gayet oldu ustume tasarimi cok hos ve sirt bel korumasi yok istedigim seyde buydu ayri almak istiyorum cunku . ama ilk dega duydugum bi marka korumalari sertifikali fransiz bi sirketmis . kullanan ve kullanici yorumlarini duymak isterim taa 2009 da bi konu var 6 yil olmus 6 yil onceki konudan alcagim fikir pek garanti olmicak diye konu actim ...

edit : fiyati 160 € di bu arada 500 ₺ civari . yazim hatali icin kusura bakmayin telefondan yazdigim icin olabilir .

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------

kullanan yada bilen yokmu guncell

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    Cekette bel korumasida mi oluyor? Ilk defa duydum. Bayagi kalin sirt korumalari var motomaxta 40 dolar yada euro olmasi lazim. Ixion uda ilk defa duydum. Benim bildigim bi icon bide ixon var, yabanci siteleri arastirabilirsin kafana yatmazsa temiz ikinci ellere yonelmelisin
    gokberk6426 bunu beğendi.

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Pazarlık yapın 400 civarına almaya çalışın.
    Yaz- Kış devamlı yoğun olarak kullanıyorsanız tavsiye etmem.

25 dereceyi aşan sıcaklıklarda terletir, Kışın 10 derece altı üşütür 4 mevsim montlar.

Sağlam bir kışlık mont ve Ayrı olarak yazlık mont almak daha mantıklı. Yaz güneşi montu çok yıpratıyor bilginize.

http://urun.n11.com/mont/ixon-eager-mont-black-white-green-P71909188?cid=604001&gclid=CjwKEAiAkvmzBRDQpozmt-uluCQSJACvCd1luYktclEQwpbrHYxBREp8FcaWTy-tkHThbM41MTjM5RoCy6vw_wcB
    gokberk6426 bunu beğendi.

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı seta34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cekette bel korumasida mi oluyor? Ilk defa duydum. Bayagi kalin sirt korumalari var motomaxta 40 dolar yada euro olmasi lazim. Ixion uda ilk defa duydum. Benim bildigim bi icon bide ixon var, yabanci siteleri arastirabilirsin kafana yatmazsa temiz ikinci ellere yonelmelisin
    ixon pardon yanlis almisim markayi . valla fc moto felan var almancaydi pek sayfada cikmadi sadece satici tedarikciler cikiyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------

Alıntı weirdo1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pazarlık yapın 400 civarına almaya çalışın.
    Yaz- Kış devamlı yoğun olarak kullanıyorsanız tavsiye etmem.

25 dereceyi aşan sıcaklıklarda terletir, Kışın 10 derece altı üşütür 4 mevsim montlar.

Sağlam bir kışlık mont ve Ayrı olarak yazlık mont almak daha mantıklı. Yaz güneşi montu çok yıpratıyor bilginize.

http://urun.n11.com/mont/ixon-eager-mont-black-white-green-P71909188?cid=604001&gclid=CjwKEAiAkvmzBRDQpozmt-uluCQSJACvCd1luYktclEQwpbrHYxBREp8FcaWTy-tkHThbM41MTjM5RoCy6vw_wcB
    yazlik in e ik bir montum var ama eskisehirde yazin bile giyilmez sanirim mont hakkinda fikriniz varmi attiginiz linke giremedim mobildeyimde url seklinde atarmisiniz rica etsem

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------

konu gunceldir

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)