YENİ EHLİYET YASASI VE ESKİ SİSTEM SERTİFİKASI PROBLEMİ
Reklamlar
-
Merhabalar;
daha önce 10 ekimde sınava girip aldığım bir ehliyet sertifikam var. Sürekli süregelen işlerim ve yurtdışı gibi sebeplerden dolayı daha yeni geldim. İem den randevu alamıyorum.2016 da ehliyet alırsam ne olur her kafadan ayrı bir ses çıkıyor ne yapacam lütfen yardım edin.
Reklamlar
-
Aynı dertten ben de müzdaribim. sadece emniyet işi kaldı. yılbaşından sonrayı beklemeyi düşünüyorum, sonuçta sertifika a2 sertifikası.
-
abi bugün kursa gittim sordum bir tane abim vardı 125cc max dedi kursun yetkilisi adam vardı sadece 75 ceza puanı dedi ne yapacağımı bilmiyorum. kursta bile durum karışık
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------
yok mu bi bilgisi olan???
-
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/157777-a1-a2-a-sinifi-ehliyet-ile-ilgili-detayli-aciklamalarim-ve-surucu-kurslari.html
Bu başlıkta bir hocamız tüm bu konular için net cevaplar vermişti...
-
01-01-2016 tarihi ve sonrasında ehliyetinizi çıkartırsanız stajyere kalırsınız. Ama
Daha önce B sınıfı ehliyetiniz varsa stajyere kalmazsınız.
-
ocak ta çıkacak hertürlü ehliyet stajer olacaktır. Ama stajer durumu korkulacak bir şey değil ki neden bu kadar büyüttü millet anlamadım.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
akbird adlı üyeden alıntı
ocak ta çıkacak hertürlü ehliyet stajer olacaktır. Ama stajer durumu korkulacak bir şey değil ki neden bu kadar büyüttü millet anlamadım.
korkum stajyerlik değil abi sadece eski a2 ehliyet yerine a1 ehliyeti vermelerinden korkuyorum şuan kullandığım bir 250 cc var
-
Sizce bu yasa iyimi oldu kötümü
-
Akhunturk adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/157777-a1-a2-a-sinifi-ehliyet-ile-ilgili-detayli-aciklamalarim-ve-surucu-kurslari.html
Bu başlıkta bir hocamız tüm bu konular için net cevaplar vermişti...
çok sağolun teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------
Gorkem20 adlı üyeden alıntı
Sizce bu yasa iyimi oldu kötümü
35 kw sınırı koyulması iyi 2 yıl tecrübe istemesi de iyi benim tek sıkıntı yaptığım o kadar para harcayıp aldığım a2 sertifikasını a1 e çevirmelerinden korktum allahtan yokmuş öyle bişey
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)