Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Geçemedim

REKLAM ALANI
    s103r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mh drift/ 250 Repsol İnş :)
    Eğer vites göstergesi varsa vites tam oturmayınca ne boş nede vitesi gösterir yapman gereken yukarı aşa basıp çekerek vıtesı oturtman sonrada ıstedıgın vıtese atıp devam etmek bıdahıkene geçerssin ama inşallah aynı hoca gelmez 1 2 3 60 70 naber der sana

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Bajaj 150 NS - Honda 500R - Fiddle II
    Alıntı s103r adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğer vites göstergesi varsa vites tam oturmayınca ne boş nede vitesi gösterir yapman gereken yukarı aşa basıp çekerek vıtesı oturtman sonrada ıstedıgın vıtese atıp devam etmek bıdahıkene geçerssin ama inşallah aynı hoca gelmez 1 2 3 60 70 naber der sana

Kimliğim ondaydı aldığım yere bırakınca kimliğimi verdi bir şey demedi, son gaz giden kamyonu filan solladım, aksiyon olrak beni tatmin etti :D
    s103r bunu beğendi.

Motosikleti
    2016 Yamaha MT-25
    arkadas aynı olay sınavda benim basıma da geldi tam ışıklar da motor 2'den 1'e geçmedi ama şansıma motor 150cc likti bende gaza yüklendim motor biraz bagırdı ama ışıklarda istop ettirmeden kalkmayı basardım sayesinden sınavdan kalmadan geçtim

ismail kozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dostum tek kalan sen değilsin hiç kafana takma ama anlattığına göre problem motorda var sanırım itiraz etmeyi denemelisin ben sınavdan geçmeme rağmen kursu milli eğitime şikayet ettim motor çok kötü diye kursa ceza yazılmış motosiklet sınav için uygun olmadığı gerekcesiyle bin küsür para cezası..
    benim sınava girdiğim motorun şasi ve arka jant yamukdu çamurluk kırıkdı lastiğe sürtüyodu devir takılıyodu gidon kopmuş daha önce kazada kaynakla geri takmışlar onuda yamuk takmışlar hepsinin resmini çekip milli eğitime vermiştim.

Motosikleti
    Bajaj 150 NS - Honda 500R - Fiddle II
    Alıntı black0538 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadas aynı olay sınavda benim basıma da geldi tam ışıklar da motor 2'den 1'e geçmedi ama şansıma motor 150cc likti bende gaza yüklendim motor biraz bagırdı ama ışıklarda istop ettirmeden kalkmayı basardım sayesinden sınavdan kalmadan geçtim
    Biz yırtamadık işte 2. viteste gaza abansan kalkar diyenler oldu ama 3. motora binişimdi hayatımda :D

Alıntı ismail kozan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum tek kalan sen değilsin hiç kafana takma ama anlattığına göre problem motorda var sanırım itiraz etmeyi denemelisin ben sınavdan geçmeme rağmen kursu milli eğitime şikayet ettim motor çok kötü diye kursa ceza yazılmış motosiklet sınav için uygun olmadığı gerekcesiyle bin küsür para cezası..
    benim sınava girdiğim motorun şasi ve arka jant yamukdu çamurluk kırıkdı lastiğe sürtüyodu devir takılıyodu gidon kopmuş daha önce kazada kaynakla geri takmışlar onuda yamuk takmışlar hepsinin resmini çekip milli eğitime vermiştim.
    Kurs tanıdık gibi bu saatten sorna itiraz bir işe yaramaz hocayla konuştum 4-5 kişi daha zorlandı öyle ama daha önce motor kullandıkları için hallettiler dedi

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)