asla hayallerinizden vazgeçmeyin 2 yıl da bitsede bitiyor :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
sigarayı bırakman iyi olmuş
-
daha önce parçalayıp açtıgın konuyu hatırlıyorum usanmadan devam etmişssin sanırımım baya ücret harcamıştın
Hayırlı olsun tekrar
-
evet herkesin yaptığı o kadar kırıcı yorumdan sonra bari o kadar sey yaptık boşa gitmesin diyerekden bitirdim ama iyide oldu suan motoru şu halde gördüm aklımdaki şeyleri başardığım için pisman değilim bu arada çok teşekkür ederim
-
gunluk 1 paket parment iciyordum bende bugun motomaxtan aldigim pantolonla tek eksigim botum kaldi sigarayi birakarak baya tasarruf ettim kenarada para atiyordum gezmeleri azalttim sigara icen varsa kis sezonu icin birakirlarsa yaza buyuk parayla girersiniz . bu arada istegine hayran kaldim tebrik ederim kendi motorunu bastan donatmaninda ayri bi zevki olsa gerek
-
Her Türk genci sigarayı bırakmalı
-
Hayatta sigarayı bırakmadım bırakmam da yaklaşık 3 aydır tutun içiyorum ve memnunum jantlar şekil ama ha helal harbi
-
Aylardır foruma üyeyim, okuyorum ama yazmıyordum, çalışmanı ve azmini görünce seni tebrik etmeden yapamadım. Kazasız belasız sürmen dileğiyle...
-
bende tebrik ediyorum güzel çalışma.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
-
26 Aralık 2015, 10:58
tebrikler güzel olmuş
-
26 Aralık 2015, 11:04
Moderatör
Motosikleti satın aldığında boş vitese takip sürükleyerek eve getirdikten sonra, ön freni çift disk yapıyım demek gerçekten pek de olağan bir durum değil... Tebrik ederim, umarım bu arada okulunu ihmal etmemişsindir. Çünkü bu işler gerçekten zaman ister. Eline sağlık.
-
26 Aralık 2015, 11:13
Kanuni sırıtıyor bence oraya da bir çözüm bulmalı. Yazıyı sökmek güzel olur..
-
26 Aralık 2015, 12:58
Eline Sağlık güzel olmuş
Böyle durumlar gerçekten cesaret ister herkes yapamaz
-
26 Aralık 2015, 13:06
parçaladığın haliyle fotoğrafların vardı o konuyu hatırlıyorum. hayallerinin peşinden gitmene sevindim. ne olursa olsun vazgeçmemişsin. tebrik ederim.
-
26 Aralık 2015, 13:14
-
26 Aralık 2015, 13:39
az daha değil dünya uğraş vermiş bu arkadaşımız ben olsam bajaj boxer alıp onun üzerinde uğraşırdım gerçi
-
26 Aralık 2015, 23:50
tabi daha iyi bir motor üzerinde çalışmakda iyi olurdu ancak bu benim ilk motorum olduğu için motorla aramda bir bağ oldu
-
27 Aralık 2015, 01:28
Tebrik etmekten baska birsey yazilamaz,tebrik ederim
-
27 Aralık 2015, 01:57
Tebrik ederim. Çok güzel olmuş. Güle güle kullan.
-
27 Aralık 2015, 02:02
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)