Kardesim tebrik ederim.ilk actigin konuda samimiyetine hayran kalmistim ve sana destek olmya calismtim.bahsettign kirici yorumlara bende sasirmistim...azminle en guzel cevabi vermissin.
Kardesim tebrik ederim.ilk actigin konuda samimiyetine hayran kalmistim ve sana destek olmya calismtim.bahsettign kirici yorumlara bende sasirmistim...azminle en guzel cevabi vermissin.
Çok güzel olmuş hocam pırıl pırıl Maşallah 👍🏻
2 senenin sonunda çok sade ama güzel bir motorun olmuş. bundan edindiğin tecrübelerle ileride daha detaylı motorlar da toplayacağını düşünüyorum.
herkese ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun
nasipse bir cross toplamayı düşünüyorum okuduğum için sınavların bitmesini bekliyorum inşallah bu yarıyıl tatilinde başlarım nasıpse ama bu sefer herşey plan proje içinde olucak öyle kafama göre sökmiyicem bu sefer önce bir liste yapıcağım parçalar fiyatlar extra çıkacak masraflar bütçe zaman vs gibi )
helal olsun sigarayıda bırakmışsın motor aşkı başkadır be usta
tebrıkler baska dıyecek soz bulamıyorum elıne emegıne saglık cok guzel olmuş
Eline emeğine sağlık dostum güle güle kullanırsın inşallah bu arada o fotoğrafını çektiğin tüm parçalar varya onları nikelaj(krom)kaplatmak ne kadara mal oldu?
Eline, emeğine sağlık. Kazasız, belasız zevkle sürersin inşallah.
Altin elbiseli adamin wunnderfaller gubi prijesi vardi sen de bunu oyle yapabilirsin parcaları zımparala kuyrugu cıkart boya
100 altın verile
100 değnek vurula...
Maşallah güzel iş.
Sigarayı bıraktığın için tebrik ederim, umarım önrün boyunca tekrar eline almazsın.
Bu yaptığın çalışma senin motosiklet konusunda sök tak tecrübelerini arttırmış olacak yeni düşüncelerinde başarılar.
Kardeşim bana kalırsa şuan tek eksiği beyaz yanak.
Beyaz yanakta taktım mı 10/10 :D
250 tl tuttu toplam istanbuldan izmire kargoda 55 tl civarı gidiş bide geliş ama hiç sıkıntı olmadı ama parçaları yollamadan iyice kendin temizle çünkü temizlemekle ugrasmıyorlar
Yeni projede bakalim neyi birakacaksin. Şaka bir yana tebrikler. Bu tecrübesizliğe bu iş. Helal. Azimle s.... deler. Hesabı.
Takma kafana kanka bu forumda çok fazla ortaköy beşiktaş etilerde yumuşaklar anlarsınız siz oldu için kırıcı olmalarına takılma bende motoru ilk aldığımda süremiyordum 40 gün sonra türkiye turuna çıkmıştım buradaki totoşlara bakma altlarında milyarlık motorlar var ama ruh yok adamlarda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)