Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motorum sola çekiyor yardım

REKLAM ALANI

Motorum bi kaza sonucu sola cekmeye basladı motor yurur haldeyken her hızda her vitesde sola cekiyor orta sehbada on teker yere degmiyor bu sefer saga cekiyor yani gidon biraz sola donukte olsa kendi kendine saga gidiyor tamire goturdum usta oldu diyip verdi baktim olmamis usta dedim hala motorum duruyor nasil olmamis felan diyerek yarin baska usta baksin bide ozaman dedi cok rahatsizlık duyuyorum ellerimi bırakıyordum onceden hic saga cekme sola cekme yoktu amortisorlerde felan bi yamukluk yok forumu okudum mesnette şasede felan yamukluk olur o yuzde yazıyordu ustada yok dedi neden olabilir acaba bilen yardım etsin lutfen iyi geceler herkese

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Stunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çok var sığmıyor :)
    frene sert bas daha çok çekerse çatal yamuktur dikkat et düşme

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    alt üst gidon mesnetlerini gevşet, amortisör boruları elle rahatça yukarı aşağı çalışması gerekli..belli bir noktada takılıyorsa eğridir

çok sert darbelerde yandan bakınca belli olur ama hafif eğrilikler gözle belli olmaz..

amartisor borularınmı degişmesi lazım yani başka caresi yokmu duzeltilmezmi bu borular

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------

arkadaslar bide onceden amartisor kecesinden yag akıyodu şuanda akmıyo ondanda kaynaklı olabilirmi yagından felan ama kazadan sonra olmaya basladı

Stunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çok var sığmıyor :)
    Alıntı tektekerask adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    amartisor borularınmı degişmesi lazım yani başka caresi yokmu duzeltilmezmi bu borular

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------

arkadaslar bide onceden amartisor kecesinden yag akıyodu şuanda akmıyo ondanda kaynaklı olabilirmi yagından felan ama kazadan sonra olmaya basladı
    düzeltirler yarı parasına ama motor çinse değiştir ucuzdur
    Feel the way

cıkardım yaw aldım motoru motorcudan olmamıs ama verdim gene parasını cin malı degil motor sola cekiyor ama gidonu sola cevirirken gidondan hic ses gelmiyo rahat donuyo saga donderirken hafif bi ses geliyo zor donmuyo ama saga donderirken hafif bi ses geliyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------

Motor saga yattı sola cekiyor anlamadım gitti

Motosikleti
    Pioneer XF 200 - 2A
    Ön teker milin kırılmış veya yamulmuş olabilir

Bilalancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benim ybr emde sola çekiyordu. Ne yaptıysam kime gosterdiysem bir çare bulamadı. Anlayacağın bozulan ön düzen dikiş tutmuyor.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    yaptırdığın yere götür anlat çaresine baksınlar,,neticede çatal eğri tam düzeltememişler,o yüzden çekme yapar,,aynısı benim önceki salcano motorda vardı,tam düzgün olmazsa çekme yapar

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------

eğer çatalı kara düzen çekiçle düzeltmişlerse kesinlikle ayar tutmaz,1mm kaçık olsa tekere 1-2 cm olarak iletilirki araçlardaki rot kaster-kamber ayarı gibidir
    çok hassas olarak çektirme tezgahında ölçerek düzeltilmesi gerek

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)