Askerden döndüm yeni motor tavsiyesi
Reklamlar
-
Arkadaşlar herkese merhaba askerden döneli 2 ay olacak anca işleri ayarla felan derken foruma gelebildim herkese merhaba özledim sizlerin sohbetlerini bir kaç gündür okuyorum da yazayım dedim evet konuya giriyorum şimdi durum şu ki bu kullandığım motoru değiştirmeyi düşünüyorum 11000 km yaptım ve bir üst klasmana geçmek istiyorum maddi durumlar askerden gelince malum bozuk şimdi kafamda yine bir çinli almak var açıkçası buna ne kadar mantıklı bakarsınız bilemiyorum ama tüm yorumlara açığım bütçemde şöyle ki kendimi zorlayıp sıfır bajaj alabilirim ama kafamda croos tarzı bir motor da var ama en az 250cc olmasını istiyorum biraz uzun yolda yapmak için bütçeye uygun tavsiyeleri bekliyorum ama rica ediyorum cbf150 ybr önerisi gelmesin bunun yerine çinli alma buna devam et deseniz yeter herkese teşekkürler şimdiden
Reklamlar
-
Bütçeni yazmadınmı benmi fark edemedim
-
evet tam yazmamışım en fazla bajaj diyince anlaşılır gibi olmuş 8000 civarı en fazla
-
efizikci adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar herkese merhaba askerden döneli 2 ay olacak anca işleri ayarla felan derken foruma gelebildim herkese merhaba özledim sizlerin sohbetlerini bir kaç gündür okuyorum da yazayım dedim evet konuya giriyorum şimdi durum şu ki
bu kullandığım motoru değiştirmeyi düşünüyorum 11000 km yaptım ve bir üst klasmana geçmek istiyorum maddi durumlar askerden gelince malum bozuk şimdi kafamda yine bir çinli almak var açıkçası buna ne kadar mantıklı bakarsınız bilemiyorum ama tüm yorumlara açığım bütçemde şöyle ki kendimi zorlayıp sıfır bajaj alabilirim ama kafamda croos tarzı bir motor da var ama en az 250cc olmasını istiyorum biraz uzun yolda yapmak için bütçeye uygun tavsiyeleri bekliyorum ama rica ediyorum cbf150 ybr önerisi gelmesin
bunun yerine çinli alma buna devam et deseniz yeter herkese teşekkürler şimdiden
Gel sana tvs Apache'mi satayım
-
ganay adlı üyeden alıntı
Gel sana tvs Apache'mi satayım
Vay arkadaş. Adam burdan birine satmaya yemin etmiş
-
turbocharge adlı üyeden alıntı
Vay arkadaş. Adam burdan birine satmaya yemin etmiş
:D :D 😀😀😂 :D
-
-
Suan piyasasi nedir bakmadim bilmiyorum ama tam istedigin tarz bi motor var aslinda. Mondialin getirdigi zongshen uretimi 6 vites 250cc bi makina var. Rx3 idi sanirim. Hem sana uzun yol yaptiracak hem şekilli şukullu bir makina bi arastir istersen
-
evet dediğiniz motoru gördüm çok güzel duruyor biraz övülürse arç borç almayı düşünüyorum çok teşekkürler
panigale diyen arkadaşa da ayrı teşekkür ediyorum ama ucuz kaçıcak o şimdi bana
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)