Ankara Mt WhatsApp Grubuna Davetlisin ! Yardım,Buluşma,Sohbet vs
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bu konunun yeri etkinlik duyuruları. Oradan istediğin kadar duyuruda bulunabilirsin.
-
Güncel tutalım konuyu lütfen
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
Güncel---------
-
iyi olur yaa. Fırsat buldukca gelmeye çalışırım.
Evli ve çocukluyum ona göre ona göre gelirim yani
-
cico06 adlı üyeden alıntı
Güncel tutalım konuyu lütfen
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
Güncel---------
Bende diyorum ki sana güncel kalsın diyorsan gerekli yere aç konuyu. Buluşma planladıkça yazarsın güncel olur. Yeri burası değil.
-
Konu sadece buluşma değil.Hertürlü konuşma,yardım vs burasıda moto sohbet değil mi ?
-
cico06 adlı üyeden alıntı
Konu sadece buluşma değil.Hertürlü konuşma,yardım vs burasıda moto sohbet değil mi ?
Yav tamam naparsan yap sana laf anlatmaya çalışanda suç
-
-
Teşekkürler
-
26 Aralık 2015, 17:09
berkcigdem adlı üyeden alıntı
Bende diyorum ki sana güncel kalsın diyorsan gerekli yere aç konuyu. Buluşma planladıkça yazarsın güncel olur. Yeri burası değil.
Ne konular açılıyor alakasız bu konuyamı takıldınız. Whatsapp grubu konusunda duyuru yapmak istemiş arkadaş ve bunu da en çok takip edilen motosohbet kısmına açmayı uygun görmüş ne var bunda.
-
26 Aralık 2015, 18:16
hakanens adlı üyeden alıntı
Ne konular açılıyor alakasız bu konuyamı takıldınız. Whatsapp grubu konusunda duyuru yapmak istemiş arkadaş ve bunu da en çok takip edilen motosohbet kısmına açmayı uygun görmüş ne var bunda.
İşte bak anlamadığın noktada bu. Her konunun yeri farklıdır. Eğer herkes konularını doğru yere açsa , birisi gelipte en çok takip burada vs diye söylemezsiniz.
Başka konulardaki yorumlarımıda oku istersen , okursan sadece bu konu için bu yazıyı yazmadığımıda görürsün.
-
26 Aralık 2015, 18:34
berkcigdem yeni adminimiz olsun diyenler ?
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
26 Aralık 2015, 18:47
Her konu doğru yerde sanki, herşey düzgün zaten bu ülkede, her kuşu s..... bi leylek kaldı.
-
26 Aralık 2015, 19:17
Yeni adminimiz berkcigdem. Benden de sana
-
26 Aralık 2015, 19:25
Kesinlikle o olmalı
-
27 Aralık 2015, 01:01
avici adlı üyeden alıntı
Her konu doğru yerde sanki, herşey düzgün zaten bu ülkede, her kuşu s..... bi leylek kaldı.
susma hakkımı kullanıyorum bugun Lucas ile konuşmamızdan sonra
-
-
Devamlı olarak buluşmalar,tamirler,bakımlar yapıyoruz yardımlaşarak.Gelmek isteyen olursa hala günceliz.Numaranızı isminizle birlikte özelden atabilirsin tekeriniz düz bassın
-
Evet grubumuz büyüyor.Haftaya,hafta sonu etkinlik yapmayı planlıyoruz.38 kişi olduk.Hala grubumuz günceldir.Gelmek isteyenler özelden numaralarını isimleriyle birlikte mesaj atarsa ekleyebiliriz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)