Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yerimiz Karaca Ahmet'te... Buyrun gelin.

Motovento
    REKLAM ALANI
    YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    ilana baktım begenmedim begenseydim 40 verirdim ya tühh (r6 fan boy oldu)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mitoqondri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benzin fişlerinide saklıyorum derse şaşırmam. (Tamamını Shell'den alıp yapımış birisi olarak söylüyorum. )

Aslında bu platform motosikletlerimizi satarken bize ekstra yardımcı olan bir yer. Çünkü karşında ki insan referans arayabiliyor. Otomobil gibi değil, gidip gösterelim pek olmuyor.

Bende satış yaparken buna benzer bir yazı ile alan arkadaşa satmıştım. Geldiğinde söylediği şey, "Abi ben zaten siteden takip ediyordum. Neyi var neyi yok biliyorum." oldu. Göstermeye bile gerek duymadan satışımı yapmıştım.

Hayırlı olsun dedik el sıkıştık gitti.

Bundan sonra da motosiklet alırsam, burada neyi var ne yok yine yazıp güncellemek istiyorum. Çünkü satış yaparken yararı oluyor.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Alıntı Mitoqondri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benzin fişlerinide saklıyorum derse şaşırmam. (Tamamını Shell'den alıp yapımış birisi olarak söylüyorum. )

Aslında bu platform motosikletlerimizi satarken bize ekstra yardımcı olan bir yer. Çünkü karşında ki insan referans arayabiliyor. Otomobil gibi değil, gidip gösterelim pek olmuyor.

Bende satış yaparken buna benzer bir yazı ile alan arkadaşa satmıştım. Geldiğinde söylediği şey, "Abi ben zaten siteden takip ediyordum. Neyi var neyi yok biliyorum." oldu. Göstermeye bile gerek duymadan satışımı yapmıştım.

Hayırlı olsun dedik el sıkıştık gitti.

Bundan sonra da motosiklet alırsam, burada neyi var ne yok yine yazıp güncellemek istiyorum. Çünkü satış yaparken yararı oluyor.
    Söylediklerine hak veriyorum, fakat bir de şöyle bir durum var, temiz makine her zaman kendisini belli eder.. Yani gördüğünde kafanda acaba bu motosiklette bir sorun var mıdır ? diye bir şüphe doğurmaz.. Bunu her motorda olmasada iyi makinede anlarsın..
    Mitoqondri bunu beğendi.

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Söylediklerine hak veriyorum, fakat bir de şöyle bir durum var, temiz makine her zaman kendisini belli eder.. Yani gördüğünde kafanda acaba bu motosiklette bir sorun var mıdır ? diye bir şüphe doğurmaz.. Bunu her motorda olmasada iyi makinede anlarsın..
    Deme öyle dün serviste takılıyorduk , bir xj6 diversion geldi. Alet daha 6.000 km ve inan tertemiz. Hatta ben herhalde rodaj bakımına geldi dedim. Sahibi tutturdu buna bir bakın buna bir bakın diye. Gökhan ilk başta tertemiz alet abi belli dedi. Adamın ısrarına dayanamayıp kullandı aleti abi tertemiz alet sorun yok dedi. Ancak bu şekilde ikna olabildi motorun sorunsuz olduğuna

Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Alıntı berkcigdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Deme öyle dün serviste takılıyorduk , bir xj6 diversion geldi. Alet daha 6.000 km ve inan tertemiz. Hatta ben herhalde rodaj bakımına geldi dedim. Sahibi tutturdu buna bir bakın buna bir bakın diye. Gökhan ilk başta tertemiz alet abi belli dedi. Adamın ısrarına dayanamayıp kullandı aleti abi tertemiz alet sorun yok dedi. Ancak bu şekilde ikna olabildi motorun sorunsuz olduğuna
    Tabiki herşey olabilir. Bu hep var olan bir ihtimal.. Ama genelde satıcının bir iki cümlesi, ve motosikletin durusu, %90 bakışınızı belirler.

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Aslında iyi fiyat vermiş

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İlk defa böyle bi ilan açıklaması okudum yemin ederim :D

Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Alıntı Onurhan D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk defa böyle bi ilan açıklaması okudum yemin ederim :D
    Her şeyin bir ilki bir de sonu vardır,

Mitoqondri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dışı temiz o kadar motosiklet var ki, insan güvenebileceği referans arıyor.

Şu sizin yazdığınız yazılar olmasa, "Ciğerli R6, kapalı garaj motoru, gel al tek fiyat, boş muhabbete gerek yok aciliyeti yok, ona buna saplar, içinden geçersiniz." vs. gibi yazılar olsa bu ilandaki motor ne kadar da temiz olsa benim için sıradan bir R6'dan öteye gidemezdi.

Bu siteden tanımadığım birisi olsanız. İlana baktığımda söyleceğim şey şu olurdu.

"Adam herşeyini yazmış helal olsun. Bilinçli bir satıcı belli.
    Kapalı garajı var.
    Trafikte kullanmıyor belli sukuteri var.
    10.000 km de yetkili servis bakımlı olduğu belli kayıt altında yapılmış. Ekstra kaliteli yağ ile değişim yapmış.
    Geçmişini belgeliyor, sitenin adını vermiş dur bi bakayım araştırayım vs.
    Resimlerden de belli apaçi değil, Dainese mont, Shoei kask vs."

Plakasını ve şase numarasını sorgular, tramerine bakarım. Bir sorunu yoksa tamamdır.

Haaaa çok mu baktırıcam motora, en yakın Yamaha bayisine gidip, motosiklete baktırırım. Onlarında yapacağı tek şey zaten bilgisayardan periyodik bakımlımı ona bakmak, birde boya falan var mı görmek. Başkada birşey yapmıyorlar.

Daha da eklerdim ama görünen köy kılavuz istemiyor. Gidip pazarlık yapar el sıkışır işi bitirirdim. Motosiklet böyle satılmalı bence. Ülkemizde patlak o kadar motosiklet var ki 2. elden korkan bir insanım.
    berkcigdem bunu beğendi.

Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Alıntı Mitoqondri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dışı temiz o kadar motosiklet var ki, insan güvenebileceği referans arıyor.

Şu sizin yazdığınız yazılar olmasa, "Ciğerli R6, kapalı garaj motoru, gel al tek fiyat, boş muhabbete gerek yok aciliyeti yok, ona buna saplar, içinden geçersiniz." vs. gibi yazılar olsa bu ilandaki motor ne kadar da temiz olsa benim için sıradan bir R6'dan öteye gidemezdi.

Bu siteden tanımadığım birisi olsanız. İlana baktığımda söyleceğim şey şu olurdu.

"Adam herşeyini yazmış helal olsun. Bilinçli bir satıcı belli.
    Kapalı garajı var.
    Trafikte kullanmıyor belli sukuteri var.
    10.000 km de yetkili servis bakımlı olduğu belli kayıt altında yapılmış. Ekstra kaliteli yağ ile değişim yapmış.
    Geçmişini belgeliyor, sitenin adını vermiş dur bi bakayım araştırayım vs.
    Resimlerden de belli apaçi değil, Dainese mont, Shoei kask vs."

Plakasını ve şase numarasını sorgular, tramerine bakarım. Bir sorunu yoksa tamamdır.

Haaaa çok mu baktırıcam motora, en yakın Yamaha bayisine gidip, motosiklete baktırırım. Onlarında yapacağı tek şey zaten bilgisayardan periyodik bakımlımı ona bakmak, birde boya falan var mı görmek. Başkada birşey yapmıyorlar.

Daha da eklerdim ama görünen köy kılavuz istemiyor. Gidip pazarlık yapar el sıkışır işi bitirirdim. Motosiklet böyle satılmalı bence. Ülkemizde patlak o kadar motosiklet var ki 2. elden korkan bir insanım.

WaoW teşekkür ederiz Onure olduk.
    Mitoqondri bunu beğendi.

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Tabiki herşey olabilir. Bu hep var olan bir ihtimal.. Ama genelde satıcının bir iki cümlesi, ve motosikletin durusu, %90 bakışınızı belirler.
    Benim motor hep pis neyse yarın 3 ay sonra bıcı bıcı yapcak en son tatilde yıkamıştım. Ben sadece zincir , dişli , diskler ve motor bloğunu ter temiz tutarım
    Levent bunu beğendi.

Motosikleti
    Forza 250
    Abi bi tur binsem

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Onore olmasın o?

Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Alıntı avici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onore olmasın o?
    Onur kim

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)