ilana baktım begenmedim begenseydim 40 verirdim ya tühh (r6 fan boy oldu)
ilana baktım begenmedim begenseydim 40 verirdim ya tühh (r6 fan boy oldu)
Benzin fişlerinide saklıyorum derse şaşırmam. (Tamamını Shell'den alıp yapımış birisi olarak söylüyorum. )
Aslında bu platform motosikletlerimizi satarken bize ekstra yardımcı olan bir yer. Çünkü karşında ki insan referans arayabiliyor. Otomobil gibi değil, gidip gösterelim pek olmuyor.
Bende satış yaparken buna benzer bir yazı ile alan arkadaşa satmıştım. Geldiğinde söylediği şey, "Abi ben zaten siteden takip ediyordum. Neyi var neyi yok biliyorum." oldu. Göstermeye bile gerek duymadan satışımı yapmıştım.
Hayırlı olsun dedik el sıkıştık gitti.
Bundan sonra da motosiklet alırsam, burada neyi var ne yok yine yazıp güncellemek istiyorum. Çünkü satış yaparken yararı oluyor.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Deme öyle dün serviste takılıyorduk , bir xj6 diversion geldi. Alet daha 6.000 km ve inan tertemiz. Hatta ben herhalde rodaj bakımına geldi dedim. Sahibi tutturdu buna bir bakın buna bir bakın diye. Gökhan ilk başta tertemiz alet abi belli dedi. Adamın ısrarına dayanamayıp kullandı aleti abi tertemiz alet sorun yok dedi. Ancak bu şekilde ikna olabildi motorun sorunsuz olduğuna
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Dışı temiz o kadar motosiklet var ki, insan güvenebileceği referans arıyor.
Şu sizin yazdığınız yazılar olmasa, "Ciğerli R6, kapalı garaj motoru, gel al tek fiyat, boş muhabbete gerek yok aciliyeti yok, ona buna saplar, içinden geçersiniz." vs. gibi yazılar olsa bu ilandaki motor ne kadar da temiz olsa benim için sıradan bir R6'dan öteye gidemezdi.
Bu siteden tanımadığım birisi olsanız. İlana baktığımda söyleceğim şey şu olurdu.
"Adam herşeyini yazmış helal olsun. Bilinçli bir satıcı belli.
Kapalı garajı var.
Trafikte kullanmıyor belli sukuteri var.
10.000 km de yetkili servis bakımlı olduğu belli kayıt altında yapılmış. Ekstra kaliteli yağ ile değişim yapmış.
Geçmişini belgeliyor, sitenin adını vermiş dur bi bakayım araştırayım vs.
Resimlerden de belli apaçi değil, Dainese mont, Shoei kask vs."
Plakasını ve şase numarasını sorgular, tramerine bakarım. Bir sorunu yoksa tamamdır.
Haaaa çok mu baktırıcam motora, en yakın Yamaha bayisine gidip, motosiklete baktırırım. Onlarında yapacağı tek şey zaten bilgisayardan periyodik bakımlımı ona bakmak, birde boya falan var mı görmek. Başkada birşey yapmıyorlar.
Daha da eklerdim ama görünen köy kılavuz istemiyor. Gidip pazarlık yapar el sıkışır işi bitirirdim. Motosiklet böyle satılmalı bence. Ülkemizde patlak o kadar motosiklet var ki 2. elden korkan bir insanım.
Abi bi tur binsem
Onore olmasın o?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)