Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Çini boykot ediyoruz, milletçe.. Düşünsene 1.000 TL 'ye aldığın motosikletin 1.000 TL masraf çıkarttığını, ve bunun kullanıcısının motosiklet tamircisine olan çemkirmesini ? Ulen biz bunu 1 liraya aldık, nası bi lira masraf çıkar..? Veya benzer mevzular Aga biz bunu yolda bulduk ne diyon sen kafan mı güzel psikolojisi.. Bu motosikletleri kullanan tiplerin (Bir çoğu) bu ayarda olduğundan bazı ustaların kafayı kırmış olmaları doğal.. böyle bakmak lazim, bir başka usta aramak yeterli gelecektir.
Ben Bursaya gittim varyatör temizliğini hiçbir ustaya 50 tl ye yaptırmadım bak 50 tl diyorum en kazıkçı bile 20 liraya yapar bursada 50 tl ye abi sen sadece çıkar asansöre ben yapıcam yok dedi çin motoru uğraşmam dedi sym nasıl çin hepsi aynı dedi

Bende istanbula geldiğimde cırcırından lokma takımına kadar herşeyi aldım a dan z ye grenaj biel söküp takıyorum artık sadewce 5 lira verip varyaötrü gevşetip tenha bir yerde temizliği yapıp geri sıkıyorum

Tezin güzel ama 20 liralık işe 50 lira verip kendim bile temzilik yapamadım gerisini var sen düşün ...