Aksiyon Kamerası Cesareti
Reklamlar
-
Selamlar Arkadaşlar
Son zamanlarda aksiyon kameralarına ulaşmanın çok daha kolay olmasıyla Kaskına aksiyon kamerasını takan birçok motosiklet kullanıcısı aksiyon kamerasının da verdiği cesaretle ( belki de başkalarıyla paylaşma veya kanıt gösterme) trafikte basitçe geçiştirilebilecek olayları büyütüyor.Sizce bunun nedeni nedir ?
Neden boyle durumlar gerçekleşiyor ?
Reklamlar
-
Herkesin hayatına kimse karışamaz.
-
Meslekte buna "kameraman refleksi" deriz. Bir tür akıl tutulmasıdır. Vizör arkasından da baksa, kaska da taksa, elde de çekse o an tek amaç bir aksiyon yakalamak ve onu kaydetmektir. Bir çok arkadaşım bu yüzden kaza yaptı. Kamera kayıttayken sürücü kayıt yaptığını unutmazsa, amaç düzgün sürmekten çıkıp olay kaydetmek oluyor. Herkesin bu konuda nefsine hakim olması gerekli ...
-
Moderatör
-
Dün az daha bir yayayı eziyordum, kamera kayıttaydı. Benim hatamdı, daha dikkatli olmalıydım. Ama gece karanlığında ve araçların gözümü alan farlarından göremedim malesef. neyseki çok yavaştım, kimseye birşey olmadı. Şimdi o kaydı seyredip seyredip kendime kızıyorum. Yani diyorum ki " kamera her zaman başkalarının değil kendi hatalarınıda kaydeder" . Nasıl faydalanacağın sana kalmış. Hem sadece kaska takılmaz ki ! Doğa yürüyüşlerinde, snorkelli dalışlarda , veya diğer etkinliklerde mükemmel çekimler yapabilirsin.
-
Bir tanesi de başka bir konuda hala tartışma içerisindeyken bizler ile bu konunun açılması üzerine olmuş
-
Bugun bu konuyu acmayı dusundum daha sonra forumda tartısma cıkıyor begenmıyorsan ızleme o zaman dıye yok yere sinir olmaya gerek yok diye acmadım
-
Konu ne kadar çok açılsa ve tartışma çıksa da en azından bir kişi daha bilinçlenmiş olur. Sürüş yaparken ÇEKİM YAPTIĞINIZI UNUTUN. Başka çaresi yok
-
Kameraya alışıp normal kulkananda var sanki canlı yayındaymış gibi kameranın gazına gelende
-
25 Aralık 2015, 14:11
-
25 Aralık 2015, 14:14
Herkes demeyin bi kaç dingil yapıyor (bu forumda da var maalesef) bende de aksiyon kamerası var, tanıdığım arkadaşlarımda da var ama onların böyle tuhaf görüntülerini görmemişsinizdir. Tahmininizdend aha fazla kamera kullanıcısı var fakat bi kaç dengesiz herkesi o konuma düşürüyor.
-
25 Aralık 2015, 14:19
ego +1
Aksiyon yakalama merakı +1
Ben de aldım 2 aydan fazla oldu ama takmadım, pek anlamlı gelmedi
Ancak çok güzel geçeceğini düşündüğüm bi gezi için falan takarım diye düşünüyorum.
Artık yaz gelince kısmet denize : )
Edit: Bune'ye de katılıyorum. Çok ses çıkaranları herkese genellememek lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)