İZMİR'İN MOTOSİKLETE DUYARLILIĞI
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çizimde ayaklar pedallarda sanki yani bisikletleri düşünüyolar.
-
Hmm bisiklet olabilir ama olsun yinede güzel bir çalışma.Hangi yol burası Yeşildere yolu falan mı?
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Çizimde ayaklar pedallarda sanki yani bisikletleri düşünüyolar.
haklısınız , dikkat etmedim bu arada bisikletliler bizi hiç sevmiyor bir gruba denk geldim yuhladılar motordan in bisiklete bin diye
-
o bisiklet yolu için Ama tabi motor içinde geçerli
-
karşıyaka57 adlı üyeden alıntı
Hmm bisiklet olabilir ama olsun yinede güzel bir çalışma.Hangi yol burası Yeşildere yolu falan mı?
fotoğrafı ben çekmedim alıntı
-
Güzel elbette, ancak bu bir bisiklet sürücüsü
-
güzel düşüncede kim takar
-
İzmir değil levha olacak o Değişen bir durum yok, kızamıyorum da. Adamın sağından geçeceğim duran trafikte, ya görmüyorlar -ki normal- ya da görüp ne yapacaklarını anlamıyorlar. Türkiye'nin her yerindeki insan aynı, sadece bilgili/görgülü ve cahil/öküz tayfaya denk gelinme sıklığı değişiyor.
-
25 Aralık 2015, 10:57
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
25 Aralık 2015, 11:07
karşıyaka57 adlı üyeden alıntı
Altınyol girişi, bisikletler için yapılmış bişey, bizi düşünen olabilir mi ya sende naptın ütopik şeyler bunlar.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
25 Aralık 2015, 11:58
Hayalim : İzmir'de işe motosikletle gitmek.Tabi önce tayinimin İzmir'e çıkması gerek.Seviyorum lan seni zalımın şehri :D
-
25 Aralık 2015, 14:15
Üzerinize alınmayın beyler. Tamamen bisiklet sürücüleri için. Benzer uygulama istanbul'da bazı ilçelerde de var.
Motorcular üzerinden kötü imaj kalkmadığı müddetçe böyle adımlar atılacağını sanmam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)