Azrail inat etmiş senin canını almadan gitmeyecem olm demiş resmen.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Birazda haketmişmi gibi...
-
-
Kaza üstüne kaza sanki kazaception.
-
Acıdım. Tek diyebileceğim bu.
-
Adam yerdeki diger motosikletliye vurmasin diye durdurmaya çalışmış iyi niyetinden yani fakat onca mesafeye rağmen nasil olmussa duramamis arkadas.
-
oguzyamann adlı üyeden alıntı
Adam yerdeki diger motosikletliye vurmasin diye durdurmaya çalışmış iyi niyetinden yani fakat onca mesafeye rağmen nasil olmussa duramamis arkadas.
Kenara gitmeye çalışıyor, aracı farketmiyor.
Fakat gelen geçenler ne kadar duyarsız ya..
-
dejavoo adlı üyeden alıntı
Kenara gitmeye çalışıyor, aracı farketmiyor.
Fakat gelen geçenler ne kadar duyarsız ya..
Zaten yolun en sokunda degilmi? Oldugu yer zaten kenara 2 adim mesafede tam zitti yöne gitmesi mantiksiz geldi bana. Eger gercekten yol kenarindan diger yol kenarina gitmeye calisiyosa agir şoka girms demekki 😂
-
oguzyamann adlı üyeden alıntı
Zaten yolun en sokunda degilmi? Oldugu yer zaten kenara 2 adim mesafede tam zitti yöne gitmesi mantiksiz geldi bana. Eger gercekten yol kenarindan diger yol kenarina gitmeye calisiyosa agir şoka girms demekki ��
Öyle zaten, kalkıyor, ben nerdeyim der gibi kafasını tutuyor ve kaldırıma doğru gitmeye çalışıyor.Bodoslama çıkmanın cezası ağır oldu da diğer sürücüye yazık oldu.
Bu ülke neresi acaba?Çarpan kamyon durmasa diğerlerinin hiç duracağı yok gibi.
-
25 Aralık 2015, 00:43
araba bile bile çarpmış resmen.
-
25 Aralık 2015, 05:15
Adam kalça ve kol kırığıyla atlatmış bilginize.
-
25 Aralık 2015, 10:31
Bu beyaz arabanın mantığı nedir ?
Biz de araç kullanıyoruz yolda bir kaza,hayvan ya da insan gördüğümüz zaman hemen yavaşlarız.
Resmen b.ktan sebep gidecekmiş adam.
Yazık.
-
25 Aralık 2015, 10:36
evet beyaz arabaya baksanıza resmen çarptı adama
-
25 Aralık 2015, 10:48
Beyaz araca çok küfür ettim, gerideki motorucuya çarpmasa ilerideki motorcunun kafasını ezecekti heralde gerizekalı.
Kaza Thailand a oluyor.
-
25 Aralık 2015, 11:35
Bugün hürriyet te insanlık ölmüş şeklinde bu haber vardı.
Forumda da bir süre önce kaza yerinde sırıtarak foto çekmeye çalışanı eleştirmiştik.
Şimdi bakıyorumda bizden beterleri varmış.
Adam çarptıktan sonra hala gidecek hatta araçtan inmiş yaralıya yardım edeceğine nereden çıktı bu der gibi dolanıyor ortalıkta.
-
25 Aralık 2015, 11:41
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
25 Aralık 2015, 15:47
Cep telefonunda bowling oynarsan olacağı bu..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)