BAJAJ PULSAR RS 200 MÜ CBR 250rr mı
Reklamlar
-
25 Aralık 2015, 09:50
Cbr alicaksan yeni kasasini alma 👍
Reklamlar
-
25 Aralık 2015, 10:45
Bajajla Hondayı karşılaştıran insanlar, insanlarımız..
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
25 Aralık 2015, 15:20
kdiner adlı üyeden alıntı
üst buji yi sökmek için benzin deposunu sökmenize gerek yok, yan kısımdan sökebilirsiniz fakat biraz diğer bujilere göre zahmetli. motor üzerinde gelen buji sökme aparatı değilde T şeklinde buji sökme aparatı var o daha güzel ve rahat bir şekilde buji yi sökebilirsiniz.
bu linktekinin aynısı olursa daha rahat sökebilirsiniz.
http://tr.aliexpress.com/item/Free-s...rchweb201560_1
O zaman ikna oldum bakımda üst bujinin değişeceğine
-
25 Aralık 2015, 16:05
Cbr in yeni kasasi daha hos ya eski kasada krenajlar sonradan eklenmis gibi duruyor bence bu arada bajajda abs var gidonu Racing gibi degil dik neyse cbr alicam galiba
-
25 Aralık 2015, 16:25
Bajajı canlı görmeni isterim,zaten vazgeçersin. Kalitesizlik akıyor her yerinden,hadi onu geçtim öyle gidonmu koyulur spor görünümlü alete.
-
25 Aralık 2015, 16:30
zevkler tatışılır bende cbr 250 den hiç haz alamadım canlısınıda gördüm, kalite konusuna gelirsek, plastik olarak malzeme olarak benim gözümde pek fark etmedi açıkcası. oldum olası racing kasaları sevemedim belki ondandır ön yargılıyımdır bilemedim. gidonun bence tek sıkıntısı aynalar konusunda biraz kör alan yaratması ki, emisoldan geçtim alışkınım kör açıya yarım kol görmelere ) ha halledilirmi? elbette halledilir ama halletmeyeceğim çünkü kafamla sola sağa çevirip kontrol etmek daha güvenli, aynaya güvenmemek lazım, böylece tenkide kalıp can güvenliğimi sağlıyorum..
-
25 Aralık 2015, 16:57
Bajaj hiç yabana atılacak bir marka model değil.Bence ikisini de denemekte fayda var.Servis tarafında Aksamalar olsa da ,süratle çözüm sağladıklarını defalarca gördüm. Bence fuara kadar sabredip, iyice modelleri tahlil etmeli diye düşünüyorum .
-
25 Aralık 2015, 16:59
Bajaj'ın ABS'si sadece ön frende bu arada, kaydırması kolay olan arka tekere hiç bir etkisi yok.
-
25 Aralık 2015, 17:03
bajajda arka teker sıkıntı yaw, hala alışamadım arkada disk frene.. her an kitlenebiliyor..
-
25 Aralık 2015, 17:04
BENCE YEBERE
-
25 Aralık 2015, 17:06
ye beni diyosun yani )
-
25 Aralık 2015, 19:03
Murat.K. adlı üyeden alıntı
Bajaj al demek isterdim ama ne yazık ki kuralkan'ın servisleri çok kötü. Forumda bu konuda yazılmış yüzlerce eleştiri var. Çoğu servisi ciddiyetten uzak, müşteri ilişkileri hakkında bilgisiz, bilgi düzeyi yetersiz olmakla itham edildi.
Bajaj denince aklıma bir tek forumda müşteriler ile ilgilenen Ekrem bey geliyor. O da tek başına markayı kurtarmaya yetmiyor ne yazık ki.
Motor seçerken, motorun görüntüsü veya kalitesi dışında, servis hizmetleri de hesap edilmeli. Bajaj CS 04 (modeli hatalı yazmış olabilirim) 400 cc naked model çok hoşuma gitmişti. Ancak servis ağını düşündükçe MT25 i yedek motor olarak almak daha mantıklı geliyor.
İkametgahına yakın olan bajaj servisini git bir gör, ondan sonra karar ver.
honda servisleride sütten çıkma akkaşık değil.Bakınız şekil A
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/157930-honda-servisinin-rezaleti.html
-
25 Aralık 2015, 19:06
Bajajın tipi ne güzelmiş
-
Cbr nin gidon turu pulsara göre çok dar mı?
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
3 bujinin bakım maliyetini artırmaktan başka bir katkısı yok. Aynı motor bloğu Ktm Duke 200'de tek buji ile 26 beygir üretiyor, torku da daha yüksek. Yakıt tüketimi tamamen motoru sürdüğün hızla ilgili. 70km sabit hızla gidersen 2.5 litreye düşüyor ama tapagaz yardırınca 4.5 litreyi görüyo.
Duke 200 cift bujili degil miydi? Yanlis hatirliyor olabilirim.
-
Çok değil, ama daha dar benim izlenimlerime göre. Kullanış amacınızı bilmiyorum ama şehir içinde gidon açısı çok rahatsız etmemişti beni. İstanbul trafiğinin en kilit saatlerinde bile tatmin etti.
-
cxe adlı üyeden alıntı
Duke 200 cift bujili degil miydi? Yanlis hatirliyor olabilirim.
Tek buji
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)