Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

2km lik yolda 43 günde 30 milyon tl ceza uygulanmış

REKLAM ALANI

gsm hat, mini bilgisayar(rasbery pi bile iş görür), slr foto makine, flaşlar, hız dedektörü,
    resim işleme plaka kontol, hız dedektörü vs okuma otomasyon yazılımı ve merkezi sunucu ile senkronizasyon,
    ha birde diş kasa iskelet var onuda sanayide 200tl ye hallederiz toplasam 3 4bin tl lik maliyet var ))

hızı ölç, sınır üstündeyse flaşla birlikde slr ile foto çek, hız bilgisi ve foto ları gsm hat üzerinden sunucuya upload et, olay bu kadar..

soracıma yazıcı bağlı pc den çıksın ceza kağıtları muhahah...

tek sıkıntı kim okadar ceza makbuzunu paketlicekde adreslere gönderecek..

tabiki asgari ücretle çalışan personel..

kardeşim belediye olarak sanamı düşüyor, oraya o sistemi kurmak, bakın bu iş bence
    birazda siyasi bağlantılı, hangi başkan böyle bir sistem kurarak insanların bedduasını almak ister, bir daha seçimi var bu işin, ha başkan akp li ise, çok derdi olmaz akp karada suda her türlü seçilio zaten, başkan 2 3 dükkan gezer 300 500bin tl ateşler olay tamam...

olan kuzu halkımıza olur, ben olsam burada samsunda olsa, gider yıkarım o direği..
    okadar söylüyorum. tabi önce ceza yiyip gaza gelmem lasım.. etki/tepki.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

madem herkes sisteme hakim bu kadar, yapın abi o zaman siz yiyin parayı. he bizim haram parada gözümüz yok derseniz, yapın sistemi yine, kar amacı gütmeden devlete yada bi kuruma devredin.

yapmakda sorun yok, sorun başkan ile anlaşıp işi alabilmekde. bu kısımı çözmek lazım.

Motosikleti
    AFRICA TWIN CRF1000L DCT
    Vallahi o paraya butun gun orada oturup ceza kesebilirim millete Bir de ortak buldum mu 8'şer saatlik vardiya bile yaparız. Adama başı 1,5 milyon iyi para

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Osmanlı devleti oluyoruz ne güzel , büyük düşünün tımar olarak tüm yandaş şirketlere böyle yapılan duble yolların 2 km'si verilsin , bir tür yap-işlet-tahsil et sistemi.

Kesinlikle doğru değil bu iş. Bi kere yollar eski yol değil. Artık yollar 130 140 ı kaldırır rahatlıkla.meclisin bu hız sonırına çekmesi lazım. Ama yapmazlar. Neden yapsınlar. Para lazım. Maaşlarını ödeyecek kekler lazım. O yüzden alışmamız lazım. Yada işi bilmemiz lazımm. Anlayana ))))

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı tndgu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siyasi gorusunuzu bu kadar belli etmeseniz cok iyi olacak.
    Çok mu belli oldu ? Pardon ! Ayıp oldu sizlere de . İdare edin artık.....

Apices - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    Alıntı surmenajetki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sistem hız sınırını geçenlere vermiş cezayı, neresi yanlış neresi soygun anlamadım
    Yazılanları tam olarak okuyup, anlamadınız galiba. Bende dahil olmak üzere yorum yapanların çoğu hız limitleri aşıldığından dolayı kesilen cezaya itiraz etmiyor. Gülü seven dikenine katlanır, hız yapıyorsan radara girdi mi cezanı da ödeyeceksin tabi ki de. Burada itiraz edilen olay, aynı yol üzerinde 2 km. içerisinde 3 yerde sistem kurup, vatandaşa ceza kesmek,vatandaşı cezalandırmak. Vali bile açıklama yapmış 'Yeteri kadar uyarı tabelası konmamış' diye. Sizce bu olaydaki amaç sistem kurup vatandaşın sağlığını,emniyetini düşünüp kazaları azaltmak mı?
    Yoksa bol bol ceza kesip yüksek oranda gelir elde etmek mi? Bilmem anlatabildim mi?
    Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...

bence bol bol ceza kesip, belediyenin ve firmanın gelirini arttırmak, yoksa akıl karı değil okadar sık aralıkda cihaz koymak.. kaldıki basit bir yazılımsal kod ile 10 20dk içinde 1 kez ceza getirecek halede getirirler, ama gel görki istemiyorlar.. dertleri para, ben olaya yazılımcı bakış açısıyla bakıyorum. belediyelerin işleri kesat, iş yerleri kapanıyor açılıyor, gelirleri az belediyenin, benim zamanımda dükkanım köşe başında idi, yan cephesinden gazi belediyesi, ana cadde cephesinden büyükşehir belediyesi tabela vergisi alırdı, bölye dandik bi ülkede yaşıyoruz işte.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)