Kış kapıya dayandı. Bu son pazar Riva ya gidiyorum .gelenler parmak Kaldırsın !
-
Pazar ful güneşli bulut bile yok. Cumartesi yağmurlu olduğuna bakmayın. Diyor meteoroloji.
Kışın ortasına geldik turkiyenin çoğu yeri kar altında .iken İstanbul a
hediye edilmiş olan bu bol güneşli bir pazar gününde rivaya gazlayacagim.
Gelmek isteyenler barnak kaldırsinlar. Saat 12.30 da eyüp feshanenin ordan kalkış yapacağım.
Reklamlar
-
Sen gazlayacanda ben nasıl yetişecem gelmek istesem
-
peki ya ben
-
İstanbulda olsam hep senle beraber gazlardım çok değişik adamsın barodi
-
değişik derken ) ?
-
okoca adlı üyeden alıntı
değişik derken
) ?
Maceraları çok değişik.
-
s103r adlı üyeden alıntı
Sen gazlayacanda ben nasıl yetişecem gelmek istesem
Gazlamaktan maksadım hız yapmak değil bisiklet ile bile benle yolculuk yapanlar var. Sıkıntı olmaz.az ileride dururum zaten duz yol.
-
barodi öyle diyosa öyledir. anladınız mı tamam mı ?
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
İstanbulda olsam hep senle beraber gazlardım çok değişik adamsın barodi
Tesekkurler senin kalbinin degisikligi kardesim.
-
24 Aralık 2015, 18:10
Cumartesi akşamı ekürilere geliyor musun abi?
-
24 Aralık 2015, 18:44
Selam, bizde 3 kişiyiz. Aslınca şile yapacağız ancak fikir değişebilir, ya da sen şile yapmak istersin( yol daha uzun).
Haberleşiriz yarın...
-
24 Aralık 2015, 19:15
Pazar gunu calisiyorum.
Saat gec bence cok daha erken cikmalisiniz.
-
24 Aralık 2015, 19:51
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Cumartesi akşamı ekürilere geliyor musun abi?
Bilmiyorum hava yagmurlu olursa , birde adresi o karanlikta bulabilirmiyim maltepeye 2 kez gittim oralari hic bilmiyorum. Belli degil .
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------
68charger adlı üyeden alıntı
Selam, bizde 3 kişiyiz. Aslınca şile yapacağız ancak fikir değişebilir, ya da sen şile yapmak istersin( yol daha uzun).
Haberleşiriz yarın...
O kadar para yokki,
rivaya yetiyor benzin .20 25 tl lik benzin aliyorum git gel bitiyor. Sile git gel pahaliya patlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------
Sokollu adlı üyeden alıntı
Pazar gunu calisiyorum.
Saat gec bence cok daha erken cikmalisiniz.
Sende geleceksen daha erken cikariz .
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------
Zaten en gec 3 te eyupte olmam lazim tekrardan
-
24 Aralık 2015, 20:29
barodi adlı üyeden alıntı
Sende geleceksen daha erken cikariz .Zaten en gec 3 te eyupte olmam lazim tekrardan
Benim de 2 gibi Sirkeci`de olmam gerekiyor, daha oncesini bosaltirsam haber ederim.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
24 Aralık 2015, 21:01
yazık la size. gelin aydına burda tüm sezon motosiklet kullanın... :D
-
25 Aralık 2015, 00:21
barodi adlı üyeden alıntı
Pazar ful güneşli bulut bile yok. Cumartesi yağmurlu olduğuna bakmayın. Diyor meteoroloji.
Kışın ortasına geldik turkiyenin çoğu yeri kar altında .iken İstanbul a
hediye edilmiş olan bu bol güneşli bir pazar gününde rivaya gazlayacagim.
Gelmek isteyenler barnak kaldırsinlar. Saat 12.30 da eyüp feshanenin ordan kalkış yapacağım.
bende bu taraftan katılabilirim net değil cumartesi netleşir olursa kavacıkta buluşuruz
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
-
25 Aralık 2015, 03:56
gelirim de yetişemem sana malum benim motor ortalaması 90~110 bende topçulardayım.
-
25 Aralık 2015, 08:05
nokiaxxx adlı üyeden alıntı
gelirim de yetişemem sana malum benim motor ortalaması 90~110 bende topçulardayım.
120 ile gitmiyoruz. Bende ortalama 90 ile gidiyorum. Gelmek isteyen herkesi beklerim. Sıkinti yok hic bir zaman cc ayirimi yapmadim.
-
27 Aralık 2015, 01:19
Sonuç ne ? kim, nerdeden , kaçta, nereye, kaç hız ile gidiyor ?
-
27 Aralık 2015, 01:21
svgblg adlı üyeden alıntı
Sonuç ne ? kim, nerdeden , kaçta, nereye, kaç hız ile gidiyor ?
vazgeçtim . riva uzak geliyor para olmayınca birde hava soğuk ben biraz gribim bu sebeple florya sosyal tesislerini düşünüyorum.
Yarın çıkmadan yazarım 1 saat önce yani 11:30 ile 12.30 arası bu konuya mesaj yazarım. eyup feshane önünde olurum. floryaya gelmek isteyenler varsa haberleşiriz veya florya sosyal tesislerinde cafede görüşürüz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)