Ben bugün yaptırdım.Yaş 51,hiç kazam yok,Kmco için Ergo sigortaya 288 tl. ödedim.Ama bunların ayarı yok,bugün 200 der,yarın 700.
Piyango gibi olmuşlar.
Ben bugün yaptırdım.Yaş 51,hiç kazam yok,Kmco için Ergo sigortaya 288 tl. ödedim.Ama bunların ayarı yok,bugün 200 der,yarın 700.
Piyango gibi olmuşlar.
öyleyse seneye giderken, yanımda çokoprens götürmek şart oldu ..
Arkadaşlar 31.12.2015 tarihinde sigortamı yaptırdım bütün sigorta şirketlerini gezdim ve en ucuzu 500 tl'ye Sompo Japon sigortaydı ve 3 taksit olarak yaptırdım mecburen bilgilerinize sunarım.
Kendi üzerine mi yoksa babanın üzerine mi yaptırdın dostum 500e?
benim çok yakın bir arkadaşım geçen hafta sigorta yaptırdı, 250 cc lik bir motor için ve senin gibi ilk motoru yaşı da 30, bir sigortacıdan teklif istedik 900 civarı bir fiyat cıktı, internetten sigortam.net ten teklif aldı ilk önce 800 e verdiler daha sonra aynı adam 600 e indi derken bir saat sonra arayarak 400 civarı ve en son akşam üstü arayarak 250 ye yapabileceğini soyedi ve yaptıda...
sabah 900 diyen adamla akşam 250 ye sigorta yapan adam aynı adam ben nasıl bu kadar fiyat düşebilirler diye hayret ederken demekki adamlar bizi cok güzel öpebiliyorlarmış diye düşünmekten de alamadım kendimi şahsen....
geçen sene 130 demişlerdi. yeminle çok korkuyorum bu sene gitmeye. motor 2.500-3.000 anca eder. çok fiyat çıkarsa satıp evraksız motora binerim artık, yakalandığım yerde bırakırım motoru ne yapayım?
emisolun 200tl si var..
Gecen yil 70 liraya yaptirdigim sigorta bu sene 205 lira cikti. Sinir oldum :(
devletin pekde umrunda değil elektiriğe %6 zam gelmiş, her yıl geçen yıla göre daha fakir bir ülke oluyoruz, daha fazla vergi zamlar..
570 tl çıktı :D bu ne ya ucuz çıkmazsa yaptırmam
Arkadaşlar altın elbiseli adam 30.12.2015 canlı yayınında bahsetti bu sigorta fiyatlarının artması olayından.Ege sigorta diye bir sigorta şirketi batmış.Sigorta şirketleri devletin garantörlüğündeymiş.Sigorta şirketleri tarafından toplanan ortak bir fon varmış ve ordan para aktarılmış bu ege sigortaya.Şimdi de boşalan o fonu tekrar doldurabilmek için sigorta fiyatları şişirilmiş.Sebebi bu dedi.Ege sigorta battı titanic gibi battı falan diyordu
Bizim millete az bile bu sigorta fiyatları.En düşük sigorta fiyatı 2000tl den başlasın. Nasıl olsa adamlar yol yaptı değilmi
Arkadaşlar Sigorta şirketlerine %30 zam daha geldi yeni yıl zammı.
herkes sigortadan şikayetçi ben 89 tl ye yaptırıyorum nesense ufak şehirdeyim ondan sanırım
evet beyler tarih 11/01/2016 şehir istanbul yaş 31. falcon lion 150 marka çin güzeli motosikletime gelen sigorta fiyatlarını payleşıyorum;
axa : 1.056
allianz : 2.118
hdı : 1.442
ray : 1.609
zurıch : 1.889
dubai : 1.566
güneş : 2.167
aviva : 1.736
ergo : 679,10
fiyatlar geldikçe buradan ekleme yaparım. lanet olsun ne diyim
babamın a2 ehliyeti yok ona yapmamız mümkün olmaz herhalde banada en az 1000 tl fiyat çıkarırlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)