Rocco vespa çekiliş sonuçları
-
Forumdan biri olduğunu sanmıyorum, yedekler bile bayan çıkmış. Nerden haberi oldu ulan bunların
Vespa Primevera 150 Kazanan Asil Talihliler:
AYŞE SOLAK / İZMİR
Vespa Primavera 150 Kazanan Yedek Talihliler:
FATMA ERGÜL / İSTANBUL 1. YEDEK FUNDA SULARÖZ / İSTANBUL 2. YEDEK
Reklamlar
-
dünyaya yanlış donanımla geldik
-
DKN Lan :D:D:D:D:D:D::DD:D sabah sabah :D:D
-
-
Ben bu çekilişte de kazananların kadınlar olacağını söylemiştim bir ay önce. Yedekler arasında bile erkek yok.
-
yemin ederim bayan adıyla katıldım bunun olacağını biliyordum
-
ben her renkten birer tane verilecek sanıyordum. tekmiş meğer.
-
Harbi ne hikmetse butun çekilişler bayanlara çıkıyor
-
hangi renk kazanmış yazmıyomu o
-
24 Aralık 2015, 11:33
Rocco diye bir abimiz vardı bilen bilir şimdi sabah sabah ayar oldum o abiden selamlar rocco ya :D
-
24 Aralık 2015, 11:35
-
24 Aralık 2015, 11:36
Fazlalıklarınızdan kurtulun
-
24 Aralık 2015, 11:46
Sübliminal mesajı aldık mı beyler?
-
24 Aralık 2015, 11:51
Ciddi ciddi usulsüzlük yapıldığını düşünüyorum...
-
24 Aralık 2015, 13:37
yuh ya
-
24 Aralık 2015, 14:50
Acaba bizim ülkedeki ağır abiler "Erkek adam vespaya binmez" diyerek çekilişe mi katılmadı? yoksa vespayı duyan kadınların hepsi çekilişe rağbet gösterip çekilişe çok fazla mı katıldı?
Hem asıl hemde yedek talihli üyenin kadın olması (hele ki hediye motor da vespa olunca) şüphe uyandırıcı...
-
24 Aralık 2015, 15:30
Zuhahahah, daha önce de bir çekiliş hakkında bayanlar kazanacak yazmıştım ve öyle olmuştu.. Bana kızanlar olmuştu =) asıldan yedeğe hep bayanlar =) Yine birileri birilerine hoş dakikalar mı yaşattı acaba? yoksa yine popüler bir bağğğyan yetkililer ile popi mi yaptı? Herkesin popisi yine kendine mi? işte bunlar hep pompa..
Vallahi billahi ayıp.. Motosiklet ile ilgili bir organizasyon vs olduğunda 500 erkek 5 kadın geliyor ama ne hikmetse her çekilişte hediyler asilden yedeğe hep o 5 bayana vuruyor.. Bayanlara vuruyor.. bayanlara vurmak.. Türkiyede bayan olmak..
Sosyal medyada bazı motorcu bayanlar görüyorum, biriyle kavga ediyor ve lsitesindeki yüzlerce abaza erkek kadını hiç tanımadığı halde kavga ettiği kişiyi öldürebileceğini - emrinde olduğunu yazıyor yoruma.. Sürekli hediye gönderenler vs.. Bunların içinde motosiklet sektöründe olan firmalarda var.. Fakirefukaraya 10 TL indirim yapmayan firma sahipleri bu sosyal medya kaşarlarına neler neler hediye ediyorlar.. Bu arada tüm yazdıklarım vespa talihlileri ile alakasızdır. Sadece genel durum değerlendirmesi yaptım.. Bıktım şu sosyal medyadaki motosiklete biniyorum deyipte milletin motosikletinde poz verip onun bunun altına yatıp arkasında 100 lerce abaza ordusu ile popi olan pompacı kadınlardan.. ,
Ne abaza millet,ne abaza memleket.. Dünya kadar malın olacağına Fındık kadar..
-
24 Aralık 2015, 15:44
Sabahtan beri şu başlığı her gördüğümde "Rocco veya çekiliş" diye okuyorum. İçimden diyorum, yahu çekilişe girmeyene Rocco'yu mu yolluyorlar diye Bambaşka da bir konuymuş bi de
-
24 Aralık 2015, 15:56
MotorKafa adlı üyeden alıntı
rocco abimizde yaşlanmış geçende izledim bir filmini eski tadı yok
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
24 Aralık 2015, 16:12
Bize bok çıktı :D Bileydım alev bilmem ne diye kayıt olurdum :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)