Rocco vespa çekiliş sonuçları
Reklamlar
-
24 Aralık 2015, 16:12
Bunda bu kadar şaşıracak ne var. Binlerce kişinin katıldığı bir çekilişte niye bir kadına çıkmış diye söyleniyorsunuz ki. Eşinin adına da katılan erkekler olduğu gibi kadınlar sosyal medyayı daha çok takip ediyorlar. Bu kampanyayı duymayan kalmamıştır zaten. Sonuç normal bence.
Reklamlar
-
24 Aralık 2015, 16:48
Anamin adiyla katildiydim,gene tirt cikti
-
24 Aralık 2015, 23:55
O kadar Elif'in adını yazdım ama ı ıh bizede vurmadı
-
25 Aralık 2015, 00:00
Funda diye kayıt olmak vardi mehtap vardı ... ahhh ahh burak ne ag
-
25 Aralık 2015, 17:50
Üzüldüm bana çıkmadı diye yaaaa Hayallerim vardı satıp H2 alıcaktım
-
25 Aralık 2015, 21:38
AWESQME adlı üyeden alıntı
Üzüldüm bana çıkmadı diye yaaaa
Hayallerim vardı satıp H2 alıcaktım
H2 mi?😂😂😂😂
-
28 Aralık 2015, 13:50
Arkadaşlar bu sabah beni aradılar ve çekilişin bana çıktığını söylediler. Çok şaşırdım unutmuştum. Tweterda gezerken video reklamı ilgimi çekmişti. Formu doldurdum kısmet. Hayatımda ilk defa bir hediye kazanıyorum. Vespa Primavera hakkında hiçbir bilgim yok. Şuanda nasıl değerlendireceğime karar vermedim. 1500 tl masraf olacak vergi ve noter masrafı.. yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum ne yapmalıyım?Satıp nakitemi çevireyim?Yoksa Kawasaki, honda yamaha tarzı motorla takas mı edeyim?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------
Arkadaşlar bu sabah beni aradılar ve çekilişin bana çıktığını söylediler. Çok şaşırdım unutmuştum. Tweterda gezerken video reklamı ilgimi çekmişti. Formu doldurdum kısmet. Hayatımda ilk defa bir hediye kazanıyorum. Vespa Primavera hakkında hiçbir bilgim yok. Şuanda nasıl değerlendireceğime karar vermedim. 1500 tl masraf olacak vergi ve noter masrafı.. yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum ne yapmalıyım?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
Motor çekilişi bana çıktı
-
28 Aralık 2015, 15:39
Keşke ben de katılsaydım, hiç haberimiz olmuyor böyle şeylerden,
-
28 Aralık 2015, 17:58
Olm adam kendini yirtiyor bana cikti bana cikti diye birisi de hee heee demiyor. Yazik :D
-
28 Aralık 2015, 18:00
yunusus adlı üyeden alıntı
Olm adam kendini yirtiyor bana cikti bana cikti diye birisi de hee heee demiyor. Yazik :D
Hocam ben diğer açtığı konuda (motorla ne yapayım konusunda) arkadaşa gerekli cevabı verdim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)