Siteye yeni modeller eklenmiş, fiyatlarda değişiklik yok gördüğüm kadarıyla
Siteye yeni modeller eklenmiş, fiyatlarda değişiklik yok gördüğüm kadarıyla
Sugominin farkını çözemedim..
Dtracker cok iyi olmuş WR125 e güzel alternatif hemde 150cc piyasaya daha fazla supermoto lazım bakalım ne kadardan verecekler.
efesyus
model güzel gerçekten süpermoto alacak olanlar da çok fazla alternatif yok
alternatif düşük cc de olsa iyidir uygun fiyata ben düşünürüm bunu almayı
CC düşük olsada 21bg miş motor 120kg dolu ağırlıkla şehir içi için çok yeterli olabilir. Deneme fırsatım olmuştu Yamahanın 15bg i bile günlük kullanım için çok eğlenceliydi eğer bunun son sürati biraz daha yüksek olursa tadından yenmez. Genede insan 250cc lik bi supermoto aramıyor değil
Evet üzülerek söylüyorum büyük ihtimalle haklısın, 144cc lik aynı motorlu enduro versiyonunu inceledim 12hp imiş böyle olunca eğer fiyatı çok düşük yazmazlarsa ki kawasaki pek ucuz değil, bana gene yamaha yolları görünecek gibi. Ayrıca şimdi yeni ehliyet sistemine cc'den dolayı bu motoru A1 ehliyetede satamazlar bunlar yanılmıyorsam?
Er6F kırmızı rengini takipteyim bakalım TR ye gelicekmi? Valla sanırım subattaki fuardan 1 tane alıcam Fuarı bekliyorum :D Kırmızı gelmicekse mecbur yeşiline yönelicem :D Umarım bekledigim gibi gelirler.
Minibike modelleri Z125 ve Z125 pro Hollanda sitesinde de burda da yok henüz.Bir de KLX150'nin modifiyeli modeli KLX 150BF 'te henüz Avrupa pazarına girmemiş anlaşılan.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)