20BİN KM YAMAHA YZF R125 2014
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum.Bildiğim bir motor var 2014 yzf r125 genelde uzun yolda kullanılarak 20bin500kmde şuan kazası belası yok çiziği çok ufak var yok denebilecek gibi size danışmak istediğim şey şu 2014 model bu aleti uygun fiyata alsam bana sorun çıkarır mı ve ya ben bu motoru 30 bin 35binde max satacağım.Satımım zor olur mu ? piyasayı bilen arkadaşlardan öneri istiyorum zaten uygun fiyata alacağım için fiyatı biraz daha düşürüp satabilir miyim satmak istediğimde görüşlerinizi bekliyorum
Reklamlar
-
2014 model motor kardeşim ne sıkıntısı olucak Satarsın elbet
Önemlı olan düzgün kullanılması 5.bin km de olup 3 bin km yi kesıcıde gıtmış aletlerde var
-
Çok iyi anlamıyorum bu işlerden ama cbr gibi piyasası yok diye 30 35 binde satarken sıkıntı çekebilirim diye düşünmüştüm bide 1-2 yıl için 20 bin fazla gibi geldi bana
-
Zahuran adlı üyeden alıntı
Çok iyi anlamıyorum bu işlerden ama cbr gibi piyasası yok diye 30 35 binde satarken sıkıntı çekebilirim diye düşünmüştüm bide 1-2 yıl için 20 bin fazla gibi geldi bana
Bütçen nedir kardeşim
-
Uygun fiyata alırsan sıkıntı olmaz neden olsun ki?
20000 km çok değil
-
1- 2 yılda 20 bin çok anormal bir rakam değil. 2 yılda her gün 30 km yol yapsan zaten 20 bin yaparsın.
uzun bir yola gitsen zaten en kötü 1000 km.
Eğer uygun fiyata alırsan bir zararı olmaz. Ama önemli olan motorun km den ziyade nasıl kullanıldığı.
-
Eğer motor ilk bakışta sana dışarıdan güzel, çalışması falan düzgünse motoru almadan önce yakındaki bir yamaha bayiine git de ben böyle böyle motor alacağım check-up yaparmısınız ücreti öğren randevunu al sahibiyle birlikte git motora baktır. Bu işi kafan rahat olarak yapmanın en güzel yolu budur(gercekten çok iyi ve tanıdığın bildiğin usta varsa oda olur).
Motoru satarken de problem olacağını sanmıyorum, alırken uygun alıyorsun satarkende çoğu motor satıcısı gibi açgüzlülük yapmayıp aldığın gibi uygun fiyattan koyarsan muadillerinden daha ucuz olacağı için sorun çıkmaz.
-
Kritik soru : Fiyatı nedir ?
-
Km normal sayilabilir ama eger uzerinde bi hayvanla o kmye geldiyse hirpalanmis olabilir. Ben 2014 model 4000 kmde motor aldim hala aklimi kurcaliyo keske sifir alsaydim diye.
-
24 Aralık 2015, 10:03
Sürekli uzun yol yapıldıysa sürekli yüksek devir çevirmiş demektir. Ben almam, alanada mani olmam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)