Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Dosya Hazir Ehliyeti araliktami yoksa ocaktami alayim

REKLAM ALANI

ocakta ehliyetler çipli olacakmis.. ben sinavlari gecip dosyayi aldim ehliyeti almaya hak kazandim yarinda alabilirim .. kart parasini verirsem..

ama degisecekmis ocakta gene para isterlermi çipliler için kararsizim ne yapmaliyim?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    elessartt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benim hem b hem a2 dosyayı hazır, ocak tan sonra alıcam bende. tekrar dan bir kart ücreti ödememek için..

metinkilic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S ABS
    Harçlara ve diğer ücretlere zam geliyor. 15 lira ehliyet yenileme ücretinden kaçıp diğer harçlardan dolayı 100 tl zarar etmek de var. Bence bir kez daha düşünün.

ehliyet yenileme 15 liraysa o farki veririm ben ya

Alıntı rockinn2009 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ehliyet yenileme 15 liraysa o farki veririm ben ya
    devlette maldı, ehliyeti olmayan adama 15 liraya yeni çipli ehliyet verecek kadar. bi akıllı sizsiniz

o parayı vereceksin

ehliyeti olmayan ehliyet nasıl yenileyebiliyor ? bunu bi açıkla ..

BEN DIYORUMKI EHLIYETIMI GIDER ALIRIM YARIN. OCAK AYINDADA YENILERIM 15 LIRA FARKI VERIRIM . HAYIR ANLAMIYORUM LAF OLSUN DIYEMI YAZIYOSUN?

ABİ YETER FORUMDAN ÇOCUKLAR UZAKLAŞTIRILSIN
    HalilSefaköy bunu beğendi.

ehliyeti olmayan ehliyet nasıl yenileyebiliyor ? bunu bi açıkla ..

BEN DIYORUMKI EHLIYETIMI GIDER ALIRIM YARIN. OCAK AYINDADA YENILERIM 15 LIRA FARKI VERIRIM . HAYIR ANLAMIYORUM LAF OLSUN DIYEMI YAZIYOSUN?

ABİ YETER FORUMDAN ÇOCUKLAR UZAKLAŞTIRILSIN
    e ver o zaman ne kalabalık ediyosun burayı ;) yani mantıklı düşün biraz, ehliyetini değiştirenden de o çip parası alınacak, ilk defa ehliyet alandan da o çip alınacak. yani beklemene gerek yok al diyoruz işte.

hocam yenileme ücreti 15 lira oldugunu bilmiyordum sıfırdan gene kart parası 107 lira isteniyor diye biliyordum o yüzden tereddütte kaldım. sağolsun metin bey konuyu aydınlattı.

TamGazDevam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 08' / HONDA CIVIC VTEC 1.6 04'
    sadece 15 lira ile kurtulamıyoruz arkadaşlar. Şuan kestirirseniz 5 yıl içinde yenileme hakkınızda olabilir haberiniz olsun. Direk 2016ya girince yenilemek zorunda değiliz.

Motosikleti
    Honda CBR 600RR
    Bir duyumuma göre elinde dosyan olsa dahi 01.01.2016da çıkardığın zaman stajyer pozisyonuna düşebilirsin bence bir an önce yıl bitmeden çıkarman senin yararına olacağını düşünüyorum.

Mitoqondri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ocakta ehliyetler çipli olacakmis.. ben sinavlari gecip dosyayi aldim ehliyeti almaya hak kazandim yarinda alabilirim .. kart parasini verirsem..

ama degisecekmis ocakta gene para isterlermi çipliler için kararsizim ne yapmaliyim?
    Bekleme derim. Eğer çıkartma şansın var ise yarın git çıkart. Çünkü çıkartmadığın ehliyetin 01.01.2016'dan sonra stajyer olarak geçicek. Stajyere kalmak istemiyorsan çıkartmak zorundasın.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)