ocakta ehliyetler çipli olacakmis.. ben sinavlari gecip dosyayi aldim ehliyeti almaya hak kazandim yarinda alabilirim .. kart parasini verirsem..
ama degisecekmis ocakta gene para isterlermi çipliler için kararsizim ne yapmaliyim?
ocakta ehliyetler çipli olacakmis.. ben sinavlari gecip dosyayi aldim ehliyeti almaya hak kazandim yarinda alabilirim .. kart parasini verirsem..
ama degisecekmis ocakta gene para isterlermi çipliler için kararsizim ne yapmaliyim?
benim hem b hem a2 dosyayı hazır, ocak tan sonra alıcam bende. tekrar dan bir kart ücreti ödememek için..
Harçlara ve diğer ücretlere zam geliyor. 15 lira ehliyet yenileme ücretinden kaçıp diğer harçlardan dolayı 100 tl zarar etmek de var. Bence bir kez daha düşünün.
ehliyet yenileme 15 liraysa o farki veririm ben ya
ehliyeti olmayan ehliyet nasıl yenileyebiliyor ? bunu bi açıkla ..
BEN DIYORUMKI EHLIYETIMI GIDER ALIRIM YARIN. OCAK AYINDADA YENILERIM 15 LIRA FARKI VERIRIM . HAYIR ANLAMIYORUM LAF OLSUN DIYEMI YAZIYOSUN?
ABİ YETER FORUMDAN ÇOCUKLAR UZAKLAŞTIRILSIN
hocam yenileme ücreti 15 lira oldugunu bilmiyordum sıfırdan gene kart parası 107 lira isteniyor diye biliyordum o yüzden tereddütte kaldım. sağolsun metin bey konuyu aydınlattı.
sadece 15 lira ile kurtulamıyoruz arkadaşlar. Şuan kestirirseniz 5 yıl içinde yenileme hakkınızda olabilir haberiniz olsun. Direk 2016ya girince yenilemek zorunda değiliz.
Bir duyumuma göre elinde dosyan olsa dahi 01.01.2016da çıkardığın zaman stajyer pozisyonuna düşebilirsin bence bir an önce yıl bitmeden çıkarman senin yararına olacağını düşünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)