scooyo 4riders gibi markalar nasıldır? alpinestar gibi bilinen populerlerin aksine f/p ürün bilginiz varmıdır?
çünkü geçen ay ankaradan antalyaya yazlık eldivenle geldim dondum tabi kask ve eldiven yüzünden
scooyo 4riders gibi markalar nasıldır? alpinestar gibi bilinen populerlerin aksine f/p ürün bilginiz varmıdır?
çünkü geçen ay ankaradan antalyaya yazlık eldivenle geldim dondum tabi kask ve eldiven yüzünden
Held touring 5'ti sanırım. Motomaxta olması lazım. Tavsiye ederim.
Vexo tw80 di galiba tam hatırlamıyorum vexo nun bakın derim
kappamoto diye 80 liraya bir eldiven aldım...
fiyatına bakaraktan cok cok iyi sıcak tutması felan...
yagmurda hiç kullanmadım o konuda birşey diyemem...
üstünde yazanlar da şunlar;
safetylite... (reflektörlü birşeyler sanırım)
hi tex---%100 waterproof ( su da geçirmiyormuş... ben deneyemedim..)
thermolite
gsf650 ile ankara ayazında 160-170 gidiyorum... ellerimi hala hissediyorum
kullandıklarım içinde soğuğa karşı en korunaklısı Held idi ama çabuk dağıldı..
Hein Gericke ise etkili korumaları ve uzun ömrü ile mutlu etti..
five gloves rxf4 waterproof
250 tl fiyati var bilek korumasi pek yok onun haricinde gayet iyi korumalari su gecirmiyor.
Eldivenin sadece soğuk performansına bakmayın. Çinden aldigim, 50 tllik eldivenlede zerre kadar üşümedim. Önemli olan eldivenin malzemesi. Bence kesinlikle deri olmalı. Zira düşme anında sizi en iyi koruyacak malzeme deri. Tabi kullanilan koruyucu materyallerde önemli. Ayrıca deride de malzeme olarak inek, keçi ve kanguru derisi var. Tabi kevlar malzemeler ile güçlendirilmesi koruyuculuğuda artırır. ( yukarıda yazdıklarım, yaptığım araştırmalardan edindiğim bilgilere göre ortaya çıkanlar. Yanlış bilgi varsa lütfen düzeltin.)
Scoyco diye sormuşsun madem ben 2 ay önce aldım.Soğuk,rüzgar su geçirme gibi bir sıkıntısı yok.Tipi bence gayet iyi duruyor.Eline taktığında elinin hissiyatını öldürmüyor.Deri tekstil ve koruyucu plastik malzemeleri kullanılmış (Çoğunlukla tekstil).Koruma olarak elin üst kısmı için olan koruması bana yeterli göründü.Ancak avuç içi kısmındaki koruma biraz zayıf gibi.Gerçi denemeden bilemeyiz.Birde çok uzun bilekleri yok.Eğer montunun kolları kısa ise eldiven ve montun kolları arasından ince bir soğuk hava dalgası girip omzunun ve boynunun tutulmasına sebebiyet verebilir.Ben montun içine sokarak kullanıyorum.Sonuç olarak bence fiyatına göre alınabilecek bir eldiven.Bu arada bahsettiğim eldiven şu MC17 modeli
http://www.feyizoglu.com/MC18-Kislik...i_48041.html#0
Ben haddim olmayarak yukarıda kalınlaştırdığım alan için düzeltme ihtiyacı duydum. Deri tabii ki asfasltta en büyük sürtünme mukavemeti gösteren materyaldir. 700 derece ısıya kadar dağılmaz dayanır. Ama düşünce parmak ezilmesi, eklem kırılmasını engellemez tabi, onun için üst bilekte ve orta ve ön parmak eklemleri bölgesinde sert korumalar olan bir eldiven tercih edilmeli.
Held Air n dry, avuç içi kanguru derisi, goretex hem yazlık hem kışlık olarak kullanabilirsin çift bölme var, primaloft izalosyon, silikon avuş içinde destekler, inek, keçi derisi ve coredura malzeme. Konforlu bir eldiven, kışlık bir eldivene göre hissiyat çok iyi. Elçik ısıtma olmadan ellerin üşümemesi pek mümkün değil. Dayanıklılık konusunda tecrübem yok zira 1 aydır kullanıyorum. Yurtdışı forumlarda kötü bir yorum görmedim şu ana kadar.
Dostum elimde hiç kullanmadigim L beden BADEM marka bir çift eldiven var kışlık istersen aldığım fiyata 75 tl verebilirim iki çift almıştım birini bile eskitemedim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)