Ankara - Kırıkkale arası. Arada Elmadağ var, inişi çıkışı o soğukluğu vs. işin zormuş hocam. Allah kolaylık versin.
O yolları teklif et bir sefer motorla götür de, görsünler soğuğu. Sonra sana laf edebiliyorlar mı gör.
Ankara - Kırıkkale arası. Arada Elmadağ var, inişi çıkışı o soğukluğu vs. işin zormuş hocam. Allah kolaylık versin.
O yolları teklif et bir sefer motorla götür de, görsünler soğuğu. Sonra sana laf edebiliyorlar mı gör.
diz örtüsüde düşünün bence çok işe yarıyor. motorun kışlıkları gibi motora şekil için binenlere bakmayın siz
"Edeple gelen lütufla gider"
Zonguldaktan üniversite için ben de Ankaraya geldim motorla şu ara donuyorum sizi anlıyorum helal olsun
Bende Ankara da araç olduğu halde motor kullanmayı tercih edenlerdenim...
Hala bazı ekipmanlarım eksik ama kim ne derse desin bu meret orda yatarken benim arabaya binesim gelmiyor arkadaş..
BU ARADA NE KADAR ÇOK ANKARALI ARKADAŞ VARMIŞ??
Beyler sizleri hiç göremiyoruz Ankara MT de biz 7-8 arkadaş geçen gün bulştuk, ortam çok keyifli sizleri de bekleriz..
Ben motor mekaniğinden HİÇ anlamam, 1.5 hafta önce debriyaj telim koptu hala yaptıramadım ve ogünden beridir motora binemiyorum benim durum daha kötü bence
yaa gs500 valla bitiyorum bunlara ))
Ankara; Şehriyle ünlü bir soğuk. Yine geldim Ankaraya. Şehre giriyorsun hava değişiyor. Kırıkkale'den gelirken her yer bembeyaz tertemiz yaklaştıkça grileşiyor.
Sevgili the rock ihtiyacın olan bir adet debriyaj teli bir adet Tornavida bir adet tel Klipsi teli değiştirmen 10 dakikanı almaz
kar yağarken ne zevkli olur sürmesi. birde kızılcahamam tarafında manzara insanın ömrünü uzatır. varsın 30 la gidelim varsın lahana gibi giyinelim hepsine deyer;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)