selamın aleyküm arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce motosiklet dükkanı açtık ve gelen motosikletlerin bakımını hatırlatacak kişi bilgilerini notlayacak bir program varmı acaba ajanda gibi bildiğiniz şimdiden teşekkür ederim
selamın aleyküm arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce motosiklet dükkanı açtık ve gelen motosikletlerin bakımını hatırlatacak kişi bilgilerini notlayacak bir program varmı acaba ajanda gibi bildiğiniz şimdiden teşekkür ederim
Program bilemem ama Excel de yapabilirsin arada süz yaparak tarihleri kontrol edersin en basit bu, yok daha iyi bişi istersen program gibi lisansı ürün yaptırmanı tavsiye ederim. Sonuçta bu iş emek işi
O şekilde size özel program yapacak birçok programcı arkadas var isterseniz yönlendirebilirim
Özel olarak yazabilirim. Dilerseniz iletişime geçebilirsiniz.
google takvim de işe yarar bence.
Excel işini görür ancak kendine özel bir uygulama olsun istersen bir programcıya/ajansa yazdırman lazım.
programcıyla görüşün ama cok zor bişey olmasa gerek visual basic 6 kurcalayın 2-3 günde yaparsınız diye tahmin ediyorum belli aralıklarla hatırlatcaksa basit bi algoritması olur
Outlook takvimi bile çözer işi, hatta reminder bile yapar öncesinde..
Bence böyle bir program da stok, satış, müşteri detay vb. bilgiler yer almayacaksa özel bir program yaptırmak gereksiz.(Ben de yazılım geliştiriciyim bu arada. )
1- Access'i biraz kurcalayarak kendiniz formlarla yapabilirsiniz.
2- Outlook Reminder kullanabilirsiniz. Belirlediğiniz kriterde gerekli hatırlatmaları yapabilir.
3- TekSoft Ajanda vb. ücretsiz olan ajanda programlarını kullanabilirsiniz. Bunlardan mutlaka birisinde kişi kaydedip bu kişiye hatırlatma notu ekleyebileceğiniz bir ekran mevcuttur.
Ücretli olarak düşünüyosan hatırlatma maili atabilen müşteri otomasyon programı yazarım. Hatta android telefon bağlarsan SMS'de gönderir müşterilere.
Benimde kasanın power butonu bozuldu. Bilgisayarı açamıyorum power tuşu nereden bulabilirim bilen ya da gören arkadaşlar beni yönlendirirse çok memnun olurum. Yerim Ankara
Şimdiden çok müteşekkirim
yetkili servis değilsen hiç gerek yok, böyle şeylere boşuna kafa yormayın. hatırlatıcı dersen yaz takvime gitsin, akıllı telefonlar yapıyor bu işi bedava.
AKINSOFT ile görüş. bu konudaki sistemlerde en iyiler.
ücretsiz GMAIL in takvimini kullanın, bakıma geldiği tarihten sonraki ileri tarihi takvime işleyin o tarihten kaç gün önce hatırlatması gerektiğini de işaretleyin bitti gitti..
Hocam senin çözüm bende
öncelikle ben benim olayı anlatayım
girdiğim şirkette siparişler spariş fişine yazılıp üretime veriliodu sonra üretim sorumlusu ürünü yaptırdıktan sonra
muhasebeye veriodu fatura kesilmesi için ama o kagıtlar hep kaybolurdu
heleki diğer ildeki fabrikaya sipariş vermek hiç kolay değildi
hemen açtım bir google docs hesabı
üretime bir ekran muhasebeye bir ekran fabrikaya bir ekran
herkes girip görebiliyordu sistemi ama düzenleyemiyordu o yetki sadece bende benim yetki verdiklerimde
kendime böyle bir çizelge hazırladım
beyaz olanlar yapım aşamasındakiler kırmızlar hazır olup sevk bekleyenler griler ise giden mallar
velhaslıl excellin online ı işte ama sadece sen düzenliyorsun diğerleri izliyor
bunu hayal gücünle istediğin gibi kullanabilirsin saygılar :D
ayrıca cepten pc den vs heryerden istediğin zaman girip bakabilirsin
http://prntscr.com/9hpta9
Piyasadaki hazır programlar size fazla karışık ve gereksiz gelir. Çünkü, stok, muhasebe, üretim, faturalama vb.modülleri vardır. Bunlar sizin için gereksiz. Eğer bilgisayarınızda offıce programları var ise; boş bir veritabınından veya hazır şablonlardan istediğiniz şekilde kendi ihtiyacınıza uygun formlar ve sayfalar yaratabilirsiniz. Bunları birbirine bağlayabilirsiniz. Ancak bunun için azıcık temel bilgisayar bilgisi gerekli. Ben yapamam diyorsanız, gidin en yakın internet kafeye, rica edin, adamlar sizin için yapsınlar.
HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GERÇEKDEN ÇOK YARDIMCI OLDU HERKES
SÖYLE YAPTIM İNTERNETTEN BASIT BİR AJANDA PROGRAMI İNDİRDİM
KENDİ TAKVİMİ VAR RANDEVULARI BAKIMLARI ÇOK RAHATLIKLA YAPIYORUM
MESELA 1 OCAK 2016 DA BİR MOTORUN BAKIMI VAR O GÜNE NOT EKLEDİM honda cbf 150 120.000km yağ buji vs. değişicek motorun resmini koydum o güne ajandanın en sevdiğim özelliği ise musteri bilgilerini saklaya biliyoruz ayrı bir uzantıda ve ajandaya şifre koya biliyoruz o özellikleri çok iyi ve 1 ocak 2016 da saat 11.00de bakım zamanı gelince o motorun bilgisayarda alarm çalarak hatırlatma yapıyor ve not direk masaüstünde gözüküyor yarın nasip ise dükkana gidince programı burada paylaşırım herkese teşekkürler istanbul mecidiyeköy tarafında olan var ise dükkana çay içmeye beklerım bundan daha önceki konumda dükkanın camı için One way Vision fikri almıştım hatırlarsanız
Benimde kasanın power butonu bozuldu. Bilgisayarı açamıyorum power tuşu nereden bulabilirim bilen ya da gören arkadaşlar beni yönlendirirse çok memnun olurum. Yerim Ankara
Şimdiden çok müteşekkirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)