Net olarak hatalı olduğu bir videoyu youtube a koyabilmek takdire şayan. Hepimiz hata yapıyoruz.Bazılarından yırtıyoruz bazıları da patlıyor.
Net olarak hatalı olduğu bir videoyu youtube a koyabilmek takdire şayan. Hepimiz hata yapıyoruz.Bazılarından yırtıyoruz bazıları da patlıyor.
you tube kanalında bulamadım link verebilecek varmı dostlar
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
bende izledim motoru abs li sanırım eğer abs siz olsa yatarak çarpsa mazallah daha ağır bir sonuç çıkabilirdi abs motorun düşmesini engellemiş çarpıp aracın üstünden uçmuş hayatta kalmasını bu sağlamış sanırım
bir motovlog sahibi sanırım avrupada yaşıyor
Kazayı analiz edecek kişi yok mu?
Motorcu ters şeritten gidiyo arabadaki farkedip yoldan çekilmeye çalışmış çarpmasın diye ama kurtaramamış
Motorcu ingilterede sanırım lads falan diyo, kazayi yaptigi yer evinin yakinlarinda bi sokakmis hiz siniri 30mph(48km/h), arabaya vurdugunda hizi 65mph civari (105km/h). Motorcu yol evinin yakininda oldugundan ve yolu cok iyi bildiginden kendine asiri guven geldigini soyluyo ve hatali oldugunu ekliyo.
Gecmis olsun, kimsenin bu tur seyler yasamamasi dilegiyle...
Şimdi yüksek cc muhabbeti yapmak istemem ama işte yine devreye giriyor.
Mt07 tork bakımından çok ust düzey ..
Ara hizlanmalari muazzam insan anlamiyor muhtemelen bu vatandaş da anlamamis
Yusek surat felakettir..
Motora alıştıkça ara ara şeytana uymaya başlıyorsun. Şansın yaver giderse bişey olmuyor. Yaver gitmezse ufak bir kaza ile aklın tekrardan başına geliyor, daha temkinli sürmeye dönüyorsun. Çok şansızsan işte sonu kötü bitiyor. Kısaca şehir içinde büyük cc kullanmak kumar işi . (bence insanın hergün nefsine hakim olması mümkün degil.)
O tarz yollarda yani karşı şeritte yoğun trafik varsa yol da darsa ne olursa olsun 40 km hızı geçmiyorum. 105 km hız resmen intihar denemesi olmuş.
İngiltere'de trafik soldan akıyo yani tersten gitme gibi bi durum yok aslında
videonun basinda wooow diye bagirmasi aldigi buyuk keyiften az sonra ahmakca gaz acacaginin habercisiydi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)