Geçtigimiz gün bir baska sey yapmak için basladigim internet sitesini yaparken bunalinca biraz eglenip vakit geçireyim derken aklima bizim Türk Motovlog'lari bir araya toplamak geldi.
Ve asagida gördügünüz siteyi hazirlamaya basladim.
Asagida gördügünüz site
Adresi ciddiye almayin bu benim eskiz hostum.
Sitede Türk Motovloglar liste halinde bir arada.
Video Gönder linkine tiklayarak youtube ya da baska yere yüklediginiz videolarin embed kodunu girerek videolarinizi burada da yayinlayabiliyorsunuz.
Simdi olayla alakali arkadaslar,
güzel olur valla benim de aklimdaydi falan gibi olumlu geri dönüs yaparlarsa domain host alip ciddi bir adrese tasiyacagim.
Ben simdilik bulabildigim bloogerlari ekleyip birer video örnegi yükledim, geri kalani blog sahipleri kendisi yükleyecek.
Ben bu iste yokum adimi ordan silin diyecek arkadaslar buraya yazsin ya da özelden mesaj atsin silelim.
Ben varim ama ismim yok beni de ekle diyen arkadaslar da yine buraya yazsin ekleyelim.
Olumlu bakan arkadaslar hemen videolarini yüklemeye baslayabilirler.
Site ticari amaç tasimamaktadir bu nedenle gelir elde etmek isteyen arkadaslar uzak durabilirler.
Youtube videolarini direkt yüklediginiz için tiklanma sayiniz ve reklam gelirlerinize zarari degil aksine artisi olacaktir.
Ticari degil dedim ama reklam alip gelir getirirse arada bir ihtiyaci olanlara kask vesaire alinip hediye edilebilir böylece kutsal bir amaç da tasimis olur güzel olur.
Video göndermek isteyen arkadaslar gerekli alani doldururken
Resim(URL) diye bir bölüm var.
Oraya istedikleri bir resim ya da fotografin linkini koyabilirler.
Ya da Youtube videolari listelerken kullandigi küçük resmin linkini aynen kopyalayabilirler.
Resim koymazsaniz videonuz resimsiz görüntûlenir.
Videolar admin onayindan geçiyor, o nedenle video yükleyen arkadaslar neden videom yok diye panik yapmainlar.
Evet kisaca konu böyle ne diyorsunuz?
Konu video seyredenleri de ilgilendirdiginden bir anket açtim onlarin da görüslerini almak istedim.
Okuyan arkadaslar ankete katilirlarsa sevinirim.