VLOG Çekenler Olayı Çok Abartıyor
Reklamlar
-
Arkadaşlar aşırı derecede küfür ediyorlar ve olayı abartıyorlar gibi geliyor belki aranızda vardır vlog çeken arakdailar bakın bu video da küfür ettiği kişiler yola çıkan kişiler ama bunlar ne kadar hatalı olsada çok basit bir şekilde sadece frene biraz basarak hallolabilcek ani frene hiç ama hiç gerek duyulmayan olaylar
https://www.youtube.com/watch?v=X5cjawwtfiI
bence bu kadar abartı sıkıcı bir konuma getiriyor vlog u
Reklamlar
-
Minecraft videosu çeken bebelerle aynı mantıkta hareket ediyor etrafa küfreden abuk sabuk tepkiler veren vlogger'lar. Fazla gürültü çıkarıp dikkat çekerek takipçilerini artırmaya çalışıyorlar.
-
Daha önce de konunun birinde bahsedilmişti, kamera'yı takan trafikçi kesiliyor.
Çoğu haklı motorcuların, ancak abartanlarda fazla, bulamadım ama videosunu, scooterlı bir eleman sağdan çıkan micra gibi bir araca korna küfür basıyordu. Halbuki kazaya mahaliyet vermek falan alakası yok, 3 şeritli koca yolun ortasından bu gidiyor, sağ şerite de sokaktan micra çıkıyor. Ona çemkiriyor. takmış kamerayı milleti fişliyor.
Tamam saygı görmüyoruz, ama sizde ona göre kullanın be kardeşim. Küfür korna bir yere kadar gider.
-
milleti iyice motorcu düşmanı yapıyorlar.en ufak bir seyde daatt aralıksız korna sonra el kol hareketi yetmiyor aracın yanına gidip sözlü taciz.
-
Ben az bişey anlıyorum motosikletin trafikdeki yerini nasıl davranması gerektiğini ama motosikletle ilgisi olmayan trafiği hiçbilmeyen birisi bu videoları izleyince korkar bana sorarsanız uzaklaşır.
-
-
Böyle insanları takip etmezseniz onlarda kendilerine çeki düzen verir. Akıllı uslu üslubu düzgün insanları takip edin. Türkiye'de böyle bir sürü vlogger var. Örneğin; İkiTeker, B.O.B, Tek Tabanca, MotorcuMuhabbeti, MotorcuAbi, Berenari, BİG BANG, Dıral Dede vs. daha bir sürü sayılır.
-
Kamera takınca aksiyon arayan tiplerden birisi o verdiği tepkıler bence vurmaya ramak kala verılecek tepkıler fazla abarıtlı
-
Kamera takınca sürüsün değişiyorsa o kamerayı yavaşça yere bırak.. sakin :D
-
23 Aralık 2015, 15:42
Paylaştığınız linkteki kişiyi bende çok ama çok abartı buluyorum. Ki her videosu böyke karıncayı fil yapıyor adeta.
Kendisi yüzünden daha çok göze batıyoruz motosiklet sürücüleri olarak.
-
23 Aralık 2015, 16:23
Bu videonun sahibi zamanında antalyada yok yere dayıya atarlanıp kavga çıkaran arkadaş.
Hani haberlere konu olmuştu.
Sağlam bir dayak yemeden uslanmayacak gibi duruyor.
-
23 Aralık 2015, 16:55
kamerada gerçekten böyle bir hissayat oluşturduğu aşıkar..ben bu video için konuşmayıp genelleme yapıcam
dikkat edin ilk videolar hep böle aksiyonlu veya tartışmalı geçer sorna zamanla yavaşlar..
bunu ben bizzat yaşadım nasılmı 2 arkadaş yola çıktığımda ya diyorum şu kamerayı senin motora takimda kendi videom fotoğraflarım felan olsun..takıyorum kamerayı hep önde deli gibi gidiyor yetişmek ne kelime..ya diyorum hani çekcektin beni arkamda olcaktın hee diyorlar..
kamera olunca insanlar 1 kullanıyorsa 5 kullanmaya başlıyor tabi bu zamanla alışılıyor normalleşiyor insanlarda..bunu emin olun herkes yaşamıştır..yaşamamış olanda kamera kullanmıyordur..
-
23 Aralık 2015, 17:32
Küfürü falan geçtim de ne kadar boş ve gereksiz bir video çekmiş. Youtube'a yüklemek için harcadığı zaman yazık. Bu arada ilk olayda sonuna kadar haklı...
-
23 Aralık 2015, 17:36
vlogların öncelikle mütevazi ve efendi olması lazım. "genellikle" küstahça ve ukala konuşan tipler olduğu için izlemiyorum. tavsiyem motosiklet kullanan kıymetli arkadaşlarımız bunları izleyipte motorundan soğumasın. onlar bizim dışımızda
-
23 Aralık 2015, 17:45
vlogların yüz karası can topçu denen ibiştir.
-
23 Aralık 2015, 18:15
Bi vlog var bir de vlog var.
Böylesi de var böylesi de (amacım kesinlikle reklam değildir.şahısla uzaktan yakından alakam yok)
https://youtu.be/c43oR6dp0cI
-
23 Aralık 2015, 18:37
Adamin havalara bak la,motorsiklet seven ben bile gicik olmusken,bu durumu yasayan arac suruculerinin hakkidir gicik olmak,millete satasmalar,tacizler,abi eyvallah haklisinda b*kunu cikartma,yuru git yoluna,adam hafiften seride giriyo korna kufur havada ucusuyo,goren diycek dun paylasilan,sol seride 40 la atlayan dobloyla ayni olay. Alti ustu az bisey seridine kaydi la
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:21 ----------
mobyby adlı üyeden alıntı
vlogların yüz karası can topçu denen ibiştir.
Demin bikac videosunu izledimde,daha betermis,beterin beteri var lafi dogruymus demekki,kanitlanmis oldu sayesinde,bide altina abi senden coksey ogrendim falan yazan olmus,bu adamdan anca kufur ogrenirsin,baskada hicbisey ogrenemezsin
-
23 Aralık 2015, 18:44
DKN adlı üyeden alıntı
vlogların öncelikle mütevazi ve efendi olması lazım. "genellikle" küstahça ve ukala konuşan tipler olduğu için izlemiyorum. tavsiyem motosiklet kullanan kıymetli arkadaşlarımız bunları izleyipte motorundan soğumasın. onlar bizim dışımızda
önemli olan taraf motor kullananların değil kullanmayanların bunları izlemesi veya trafikde karşılaşması..
motosikletin TR de ki imajı son yıllarda dibe vurmak üzereydi artık tamamen bizden nefret ederler..
bu insanların çektikleri videoları izlemeyin,paylaşmayın hatta tartışmayalım ki çoğalmasınlar..
-
23 Aralık 2015, 19:48
Dayağı hakeden çok motor sürücüsü zaten vardı. Vloglar sayesinde bunların kim olduğu ortaya çıkmaya başladı.
-
23 Aralık 2015, 20:20
Sağ şeridin en sağından giderken sol şeritteki aracın seni görebilmesini beklemek .. O aynanın açısı belli zaten. Kör nokta da durup da üstüme kırdı demek saçmalık.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)