bana biraz trafiği okuyamamışlar yada yol benim giderim zihniyetiyle hareket ediyorlar gibi geldi. antalyalıda da bigbangin durumunda da arabayı görünce fren yapsalar sıkıntı olmaz. iki durumda da arabaların yola çıkacağı belli.
bana biraz trafiği okuyamamışlar yada yol benim giderim zihniyetiyle hareket ediyorlar gibi geldi. antalyalıda da bigbangin durumunda da arabayı görünce fren yapsalar sıkıntı olmaz. iki durumda da arabaların yola çıkacağı belli.
Bende günlük videolar çekiyorum ama kamera yüzünden kimseye küfür etmedim. veya kamera var diye saçma sapan hareketler yapmadım.
bugünden mesela, yerimde olsa ana avrat düz gidecek kişiler var,
Videoda bahsi gecen arkadasi tanirim. Iyi cocuktur normalde. Cocugu cildirtmislar demek. Trafik cok tuhaf bir yer, kimin ne yapacagi hic belli olmuyor.
Bu adam VLOGer değilki SOYTARI BU!! Kavga etmek için millete dalaşan soytarı. Keşke ben arabayla giderken çıksa karşıma, görür ozaman vlog nasıl çekiliyor.
youtube da gezerken videoları denk geliyor direk next diyorum.Ciddiye alınacak bir durumu yok çünkü.
İzlemeyin abicim, Ayrıca linki paylaşmışsın, herif sanacak izleyeni çok. önüne gelene sataşacak. .)
bir yazı daha paylaştım onu da copy et buraya dostum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)