ben ilk defa rastladım belki izleyenler vardır ama acayip ironinin dibine vurmuş hazirlayan arkadaş bence izlenmesi gereken bir video . her ne kadar bir canin bir organin parayla kıyaslanması cok yaniş olsada amacı farklı anlatmak ıstenılen farklı
ben ilk defa rastladım belki izleyenler vardır ama acayip ironinin dibine vurmuş hazirlayan arkadaş bence izlenmesi gereken bir video . her ne kadar bir canin bir organin parayla kıyaslanması cok yaniş olsada amacı farklı anlatmak ıstenılen farklı
izlemiştim bunu çok güzel anlatıyor herşeyi.
umarım ekipman eksiği olan insanlarda izleyip , aaa doğru lan diyip ekipman alırlar...
İnşallah yurdum insanı sadece motosiklet konusunda değil her konuda emniyeti ön plana alır.
ÖNCE EMNİYET SONRA HAREKET
Yine pahalı, görüşüm değişmedi. Gerekliliği ayrı tabi, yorumumu görüp de yanlış anlamasın arkadaşlar.
baksırı çıkarıcak diye korktum
Ekıpman fıyatlarına asla lafım yokta
Şu zincir kilit fiyatları benı gıcık edıyor
Almak zorunluluk olduğu için pahalı belli bi limiti yokki asgari fiyati kendileri belirliyor bizde almaya MECBURUZ hepsi bu.
O kadar turk firmasi var bu işe neden el atmiyorlar anlamiyorum avrupa ulkesinde bir insanin ayligi 9 10 bin o adam icin ekipmanlar cok pahali olmaz burda ortalama 1500 lira alan bi insan icin 1 ayligini kask ve monta hibe edecek bu adam ne yiyip ne icecek kredi karti desen basa bela elden bisey velmiyor mecbur aliyoruz asgari ucret ve alti aylik alan insanlarimizin isi ise daha zor Allah yardimcilari oldun.
Bende Aliminyum top case ve yan cantalarin fiyatlarina anlam veremiyorum 2000 liradan aşağı satmiyorlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)