Inci sozluk basliklarina benzedi artik konular ehliyeti alda bir motorcu daha kazanalim :D
Inci sozluk basliklarina benzedi artik konular ehliyeti alda bir motorcu daha kazanalim :D
Berk abicim uyarin için teşekkür ederim ve yazım dolayısıyla herkesten özür diliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------
İnşallah abicim allahu ekber geliyorum
onur avcı hocam öncelikle motorsiklet nete hoşgeldiniz motordan önce ekipman ve ehliyet hemen ardından tecrübe lazım tabi bunlar zamanla olan şeyler eğer iki teker dengen varsa bunlar çözülmeyecek şeyler değil zamanla çözersin inşallah.benim durumum iyi olmadığı için arkadaşlarım sağolsun onların motorlarıyla alıştım vitesli motorlara daha önceden vitessiz kullanıyordum artık kendi motorumda var şimdi istediğim vitesli motorları kullanıyorum sende benim gibi yapabilirsin veya para durumun iyiyse honda güvenli sürüş kursuna yazılmanı tavsiye ederim gidenler oldukça memnun ve döndüklerinde iyi bir sürücü oluyorlar.ALLAH gönlüne göre motor nasib etsin inşallah
İlker onerin için saol zaman ne gostericek bkalım
Motor kendini ileri doğru iter debraj ile ancak tam kavrama noktasında iter orayıda ayarlayamadığın için kıpırdamamıştır.
Sen neden inatla bu kursu seçtin onuda anlamadım
4 tane kurs gezdim hicbiri motor surmeyi bilmeyeni kayıt etmiyordu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)