Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

1900 Km de Yağ değişim vakti mi geldi ?? Yoksa motorumda bir sorun mu var ??

REKLAM ALANI
    cıbırlover1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Merhabalar Arkadaşlar 2013 model Honda CBR 125 kullaniyorum 6 aydır... 21880 orjinal Km de tüm bakimlarini yetkili serviste yaptıriyorum .. Ancak kücük bir sorunum var motorum kış ayindan mi bilemiyorum biraz sesli çalışıyor .Çalışma devri normal ,gidis performans herşeyi normal ancak eski yaz aylarına göre seste artıs var gibi .. Ayrıca ilk çalıştırmada motorun devir göstergesindeki devri sabit durmuyor gibi ... Ama ses olarak bir asenkronluk yok ses senkron geliyor .. Ve son olarak vites gecislerinde önceden 1. Ve 2. Vitesi hissedebilirken 3 4 5 6 nın grcislerini hissedemezdim ama artık 3 4 5 e atarken bile tık diye ses geliyor .. Normal şeyler mi emin olamadım ilk defa kış aylarında motor kullanıyorum çok tepkilerine alıskın degilim normal şeyler mi ?? Servisteki ustam 24000 de yağı değistiririz demisti sizce erken de olsa 22000 de değiştirsem mi ? Suan da kullandığim yağ Repsol 10w40 yüksek performans .. Her sabah motorumda tek diş ısı gösterene kadar ısıtıyorum .. Yağdan kaynaklanıyor olabilir mi değistireyim mi ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sinansari_fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VOGE SR4MAX
    Debriyaj aşınmıştır tahminince, debriyaj telini ayarladıktan sonra düzelir düşüncesindeyim.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    1900 de yağ değişmez. Yağ değişim zamanları için kullanım kılavuzuna bak ve ustanın/ servisin" Türkiye şartlar ağbiiiii" demesine de bakma. Para almak için yapıyorlar. Kışın vites geçişlerinin biraz daha sesli olması normaldir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)