Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Otomobil tavsiyesi

REKLAM ALANI
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Migra derim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Vmaxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha MT-09 MT-07 WR250r
    biraz bekle
    YAMAHA otomobil cikaracak

saygilar
    aonal bunu beğendi.

valvole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bajaj qute al

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    mondial z-one 150
    35.000 tl hangisine denk gelir bilmiyorum ama bir istatistik paylaşayım dedim.
    2015 te en çok satılan 2. el araçlar.
    1-3 yaş mercedes b serisi/ 4-6 yaş audi-bmw/ 7-9 yaş toyota volkswagen.bu milletin de bir bildiği vardır herhalde..karar senin.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Az daha koy 2016 model ybr al
    Piyasası hızlı olanı tercih et

Alıntı aonal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi diğerlerine bişey demiyim ama Wv dediğin arabanın nesi var be abi mazda diyorsunda mazdanın tüm modellerine baktım sahibindende 1700 tane satılmış beğenmediğin polo bile tek başına 6000 küsür tane elimzde kalır mazda kötü demiyorum ama piyasası yok
    wv'nin passat altı vasat yahu. yani şöyle bir durumda var. boş kasa arabayı alırsan atıyorum 70bin, donanımlı alıyosun 110bin. afedersin boşunda, 'çalışıyo işte lan araba daha ne istiyorsun' demek için getiriliyor türkiyeye. satılmıyor denen şey de yanlış. güzel bakarsan satılır.

ayrıca çok satılması demek iyi olduğuna işaret ise, burada çin-japon kavgası var ya genelde, çinli basar. şu pulsarın bile dünyanın en iyi motoru olması lazım. satış rekoru kırdı çünkü. ama işin aslı öyle değil dimi? ayrıca 2014 satılan motor rakamlarında da mondial bütün rakiplerinin toplamından fazla satmış nerdeyse. mondial en iyisi o zaman.

yani polo için 6000 ilan olması iyi olması demek değil

ama maalesef piyasası yok doğru. türkiyedeki satış politikasından mı neden bilmiyorum. o konuda mazdaya bende kırgınım
    aonal bunu beğendi.

bilalefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    i20 kullanicisiyim. o i20 den uzak dur diyen arkadaslar binmisler mi acaba i20 ye . onlardan rica gidip bi showroom a incelesinler i20 yi....
    NASIL BAKARSAN OYLE GORURSUN...

Uğur Gündüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    askerden sonra olacak
    Piyasası iyi olan, pazara götürsem hemen satarım ve ya 1 haftada hatta 10 günde satarım diyebileceğin bir yok türkiye'de. İnsanlar artık yedek parçası olan, boyasız olan ve ya kazasız arabalara bakmıyor kanımca. Günümüz teknolojileri ile birlikte ustalarımız da gelişti illaki. Peugeot 206 sedan kasası vardı bizde 2009 model.
    Km 18 krş yakıyor.
    Yedek parçası ucuzdan biraz pahalı ki zaten arıza pek çıkartmıyor.
    Kliması var.
    Airbag 4 tane.

Halk arasında boş modeli. Dolusunun tek farkı elektrikli aynalar ve sunroof. Unutmadan sol 2 kapıda orginali ile değişti. 19.500'e almıştık ve bu haliyle geçtiğimiz hafta satma durumumuz oldu en fazla 22.000 veren oldu. Hemen verdik bizde. Ama yanar döner değil. Kardeş dedik durum böyle böyle. Bu devirde araç alacaksan
    1- 100 km'de kaç litre yakıyor ona bakacaksın.
    2- Kaç km'de olduğuna bakacaksın
    3- Aracın su ve yağ kapağına aç eğer su koyduğun yere yağ karışmışsa ALMA!
    4- Test merkezi ve expertiz saçmalığına girme... Biz aracımızı test merkezine götürdük 35.000 km'de durumu iyi dendi aldık 4.000 km sonra motor yedi..
    5-Ve mümkünse aracı alacağınız yere sözleştiğiniz yere bi 30 dk felan önce gidin ve aracı kendiniz çalıştırmak isteyin bu sayede aracın ilk çalışırkenki hatalarını sesini ve egzozdan duman çıkartıyormu , yağ yakması v.s varmı anlayabilirsiniz.

Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    Seat İbiza 1.2 tsi da bakabilirsin.
    Punto evo bakarsan 1.3 dizel bakacaksın. Kaportası tabiki ibiza veya Polo gibi olmaz ama güzel gazlayan az yakan bir arkadaş. Benzinlisini tavsiye etmem.

İ20 veya fiesta sakın alma

kivancern - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR, Yamaha XMAX 250 ABS
    Fiesta kullanicisiyim genel olarak memlunum iceri aes almasi filan da oyle cok asiri deil (son makyajli kasa)

Fakat bence polo biraz daha kaliteli.. fiestanin ise daha cok ozellikleri var

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    Corsa c kullanıyorum yaklasık 10bin kilometredir ve param olsun gidip sıfırını alıcam o derece hayran kaldım opele. 1.4 16valve olanı twinporttur ve trigeri zincirlidir yakıt olarak sehir içi 7-8 litreyi gecmez devirli kullanırsan devirsiz kullanırsanda 5.5-6 litrelere kadar düşer. Kullanımı keyiflidir ve en önemlisi servisleri ilgilidir. Eğer tercihin corsa olucaksa 1.2 motor dısında diğer motorları tercih etmemelisin lakin şehir içi 50 km şehir dısı da 90 km bana yeter dersen. 1.2si zayıftır ve yakar bayaa. Polo için de konusucak olursak vw servislerim pek ilgili değil bana göre onun dısında kalite elbette var ama bende bir huy var kiralamaya taksiye düşmüş arabalardan pek hazzetmem. 3. olarak fiesta derim. Son olarak i10a bakmam bile hyundai nin bayaa bir kazasını gördüm ve dayanıksız arac yapıyor. Sana tavsiyem corsadan yana kullanman ama diğer araclarda tabiki kötü değil. Ha bir de profilinizde konyada yaşadıgınız yazıyor konya ve ıspartadan temiz arac cıkıyor sanslısınız. Simdiden hayırlı olsun kazasız belasız insallah

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    sürüş zevkine göre almalısın.saydığın 4 araç zaten piyasanın lideri konumunda.al sat yapman parçasını bulman vs oldukça kolay.
    sürüşü en zevklisi fiesta
    ben sakin sürerim kalite biraz daha yüksek olsun dersen polo
    corsa daha kullanışlı kalabalık aileler için
    i20 ben çok beğeniyorum bu 3 araca göre sanırım fazla yakıyor.görüntü olarak özellikle yeni kasa çok şık görünüyor.

suzuki swift

https://www.youtube.com/watch?v=aCJSr6V6VTQ

TOTEMONS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1991 MODEL MZ 251-YAMAHA MT-125-2014CBR500R-CBF150
    Alıntı avici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saydığın araçların hepsi balon. Fiat egea veya accent blue diyorum. Abs, esr standart.
    Doğru diyorsun.Hiç patlamayan balon onlar.

aonal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 esd idi
    Sanırım her saydığım modelin artı ve eksi yönleri var

Hyundai i20 ye biraz daha yakınım sanırım çünkü hem km olarak düşük hemde dizel olarak alabiliyorum ilginize teşekkür ederim hepinize

Fiesta kullanıcısı olarak kullanımı gayet rahat, sadece amortisörler biraz sert, ufak bir tümsekte filan hissettiriyor.
    Corsa da aynı rahatlığı bulamadım, 100 km.de filan her yerimi ağrıtıyordu.

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Artık hangi aracı alırsan al hepsi bir birinin kopyası. çok bir fatrk kalmadı aynı klasmandaki araçlarda.
    İstediğin araçlar arasında bulduğun ikinci el temiz içine sineni alabilirsin. hepsi birbirinin kopyası.
    yeni kasa polo fiesta ı20 kullanmış biri olarak,
    polo dizel bluemotion motordu. evet çok az yakıyor, ama 5 kişi için hiç rahat değil. çok aşırı küçük dar.
    fiesta dizel kullandım. nispeten az yakıyor. poloya göre aha geniş.
    i20 son kasası benzinli kullandım. 1,25 motor olduğu için biraz zor kalkıyor. ama konforu güzel, şehir içinde çok yakıyor. poloya göre daha konfordu ve geniş.

M.Cankurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 696 (2013)
    Benim Tercihim İ20 den yana olurdu
    Ride to live,Live to ride

Honda CBR 125R (2015) > Yamaha YZF R25 (2016)

Alıntı avici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saydığın araçların hepsi balon. Fiat egea veya accent blue diyorum. Abs, esr standart.
    fiata sorsana, egea ya neden ncap testi yapmadan piyasaya çıkarmışlar

aonal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 esd idi
    Dün gezerken gördüm ve araştırdım bsyıldım Seat Ibıza 1,4 Style 35000Tlye hem sıfıra yakın hem de bir tüp takdır rahat rahat kullan kullanan varmı bu aracı?

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)